PTV Lines: planificació del transport públic simplificada amb una nova eina web

PTV Group, líder del mercat de programari de mobilitat, llança una nova eina web per a la planificació del servei de transport públic. PTV Lines permet als planificadors i operadors donar forma a línies de transport públic noves i existents, sense requerir coneixements experts en programari de planificació complexa.

PTV Lines permet als planificadors provar ràpidament diferents idees i noves mesures en la planificació del servei de transport públic, i entendre immediatament els efectes dels canvis de la infraestructura. PTV Lines s'adapta a innombrables casos d'ús: des de la millora d'horaris, i desviaments durant grans esdeveniments i obres de construcció, fins a l'estimació de costos operatius de diferents escenaris. La facilitat d'ús intuïtiva facilita la configuració i l'edició de parades, rutes de línies i horaris. Amb només uns quants clics, els usuaris poden modelar diferents sistemes d'infraestructura, avaluar nombrosos escenaris de planificació i comparar costos operatius i KPI. Els planificadors que utilitzen la nova eina basada en dades i en núvol poden visualitzar idees ràpidament i compartir resultats amb els seus grups d'interès. Els resultats digitalitzats de PTV Lines també es poden exportar i introduir a altres sistemes per a processos posteriors de planificació del transport públic.
"PTV Lines és intuïtiu i fàcil d'utilitzar. Es tracta d'una eina lleugera que serà un component important en el treball diari dels planificadors de serveis de transport públic, molts dels quals encara confien en paper i llapis o fulls Excel, va dir Christian U. Haas, director general de PTV Group. "El nostre últim producte SaaS basat en dades no només digitalitza els processos de planificació, sinó que també accelera la productivitat, redueix els errors i augmenta la col·laboració entre els equips per prendre les decisions correctes. Això esdevé especialment interessant quan PTV Lines s'utilitza com a punt de partida en la fase inicial de la planificació del servei i els resultats són verificats pel següent equip en una anàlisi més profunda en altres eines com PTV Visum ".

PTV Group té previst ampliar les funcionalitats de PTV Lines en els propers mesos, inclosa la incorporació d'anàlisis d'accessibilitat i demanda.

Per a més informació o per contactar amb PTV GROUP IBERIA: AQUÍ


 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top