PURE STORAGE IBERIA

contacte directe: Tomás Herver
tomas.herver@purestorage.com
PURE STORAGE IBERIA FlashArray
PURE STORAGE IBERIA FlashBlade
PURE STORAGE IBERIA Cloud Data Services
PURE STORAGE IBERIA Pure1
PURE STORAGE IBERIA Purity

PRODUCTES I SERVEIS


PURE STORAGE, LÍDER EN EL QUADRANT MÀGIC DE GARTNER D'EMMAGATZEMATGE DE DADES

FlashArray

FlashArray és el primer emmagatzematge accelerat compartit all-flash, 100% NVMe dissenyat per implementacions empresarials convencionals.

- NVMe Storage - // Х:
FlashArray // X, la solució d'emmagatzematge NVMe 100% nativa, pionera i líder, ofereix una experiència de dades moderna per a càrregues de treball de Nivell 0 i Nivell 1.

- Entry-Level Storage
FlashArray permet a les empreses començar a poc a poc i créixer segons ho necessitin amb un emmagatzematge de dades escalable d'alt rendiment i la sorprenent simplicitat de Pure.

- FlashBlade
FlashBlade ™ és l'emmagatzematge més avançat de la indústria per a dades no estructurats, consolidant sitges de dades complexes per optimitzar la infraestructura i accelerar els descobriments i les idees de l'demà.

- File & Object Storage
Dissenyat per consolidar grups de dades complexes, Pure Storage FlashBlade ™ és la solució més avançada de la indústria per a l'emmagatzematge d'arxius i objectes.

- Scale-Out Storage
Dissenyat per consolidar grups de dades complexes, Pure Storage FlashBlade ™ és la solució més avançada de la indústria per a l'emmagatzematge d'arxius i objectes.

- AI Infrastructure
Vagi més enllà de les limitades complexitats d'infraestructura heretades i lDIY solutions. Airi ™ és la primera infraestructura a punt per utilitzar amb intel·ligència artificial, que ofereix el temps necessari per obtenir la informació que necessiten els innovadors basats en dades.


Cloud Data Services
Executeu aplicacions empresarials de missió crítica sense problemes en el núvol amb aquest emmagatzematge en bloc de potència industrial.

- Cloud Block Storage
Emmagatzematge en bloc en el núvol per a aplicacions de missió crítica. Pure Cloud Block Store ™ ofereix serveis de dades consistents, resistència i API 's perquè pugui executar aplicacions sense problemes en el seu núvol híbrit.

- Cloud Storage-as-a-Service
Obtingui emmagatzematge com a servei (STaaS) per al núvol local i públic de la companyia que unifica els núvols híbrits amb una sola subscripció.

Pure1
Pure1® proporciona una administració simple basada en el núvol i suport predictiu sense esforç amb anàlisi d'AI-driven i el poder de Pure1 Meta ™

- Storage Management
La manera més intel·ligent de gestionar l'emmagatzematge de dades, Pure1® permet l'emmagatzematge automàtic amb gestió i monitorització de gestió d'emmagatzematge de dades

Purity
Purity Operating Environment ofereix emmagatzematge definit per programari i administració dissenyada específicament per impulsar l'emmagatzematge accelerat compartit de Pure.

- Data Storage Programari
El programari intel·ligent d'emmagatzematge de dades comença aquí. Purity // FA és el sistema operatiu definit per programari per Pure FlashArray ™, que ofereix serveis de dades integrals per a les càrregues de treball més intensives en dades.


SOLUCIONS

Aplicacions

Pure Data-Centric Architecture per a aplicacions, ajuda a unificar les seves dades perquè pugui innovar ràpidament, en el núvol i en les instal·lacions.

Aplicacions empresarials
Microsoft
Oracle
SAP

Disponibilitat i seguretat
La còpia de seguretat de dades i la recuperació davant desastres són de vital importància, però amb Purity ActiveCluster, anem molt més enllà.

Continuïtat del negoci
Protecció de Dades
Restauració ràpida
Seguretat i compliment

Cloud
Pure permet a les empreses dissenyar aplicacions que aprofitin l'agilitat i innovació de múltiples núvols a el mateix temps.

Núvol híbrit
Núvol privat

Data Analytics
El Big Data és al centre de la revolució de la intel·ligència artificial i les seves dades exigeixen una solució d'emmagatzematge d'última generació que pugui generar temps per obtenir informació.

Intel·ligència artificial
Analítica moderna
Splunk

Evergreen
L'experiència d'emmagatzematge Evergreen ™ és com SaaS i el núvol, però en les instal·lacions, ja que ofereix contínuament innovacions pures en programari i maquinari, sense interrupcions, temps d'inactivitat o migracions de dades.

Programa d'emmagatzematge Evergreen
Optimitzar la inversió en emmagatzematge
Actualitzar arquitectura d'emmagatzematge

Indústries
Pure Data-Centric Architectur, centrada en les dades és la clau que permet a les organitzacions assolir eficiències, menors costos i la fi de les sitges de dades i les migracions.

Educació
Automatització Electrònica de Disseny
Serveis financers
Govern
Cura de la salut

Ciències de la vida
Proveïdor de serveis gestionats
Media
SaaS

Infraestructura
Pure Data Centric Architecture accelera tota la infraestructura i ofereix un avantatge competitiu.

Contenidors
Infraestructura convergent
DevOps

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Grupo Alacant
Fabricació artesanal amb la tecnologia més avançada. ActiveClusterTM de Pure Storage permetre a Grup Alacant incrementar la seva capacitat d'emmagatzematge per quatre mentre que facilita un 100% de temps d'activitat en els seus dos centres de dades, el que assegura la disponibilitat permanent dels serveis per als usuaris i els clients.

CAS D'ÚS:
• Dos centres de dades replicats
• 70 servidors virtuals amb VMware®
• Stretched clúster amb ActiveClusterTM

Llegir més


CRAG (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
És un centre públic dedicat a la investigació cientí ca de frontera en l'àmbit agrigenómico. Per satisfer la demanda de velocitat i escalabilitat de la seva infraestructura de computació d'alt rendiment, que realitza tasques tan exigents com la seqüenciació de l'genoma d'animals i plantes, el CRAG necessitava reemplaçar el seu entorn d'emmagatzematge basat en disc. En 2019, la solució Pure Storage® FlashBladeTM els ha ajudat a multiplicar per 4 la velocitat d'escriptura, a reduir un 60% el temps requerit per a realitzar còpies de seguretat completes i a augmentar l'estabilitat, eliminant les parades imprevistes per sobrecàrregues de l'emmagatzematge.

CAS D'ÚS:
• Computació d'alt rendiment (HPC) - seqüenciació genòmica

Llegir més


Grup Zeta
És un grup editorial que produeix agost capçaleres de premsa diària, 14 revistes i 50 revistes corporatives. Grup Zeta sempre ha considerat essencial tenir un accés àgil i fiable als seus sistemes i la gestió de les seves dades per així poder complir amb les estrictes deadlines, i ara gràcies a Pure Storage processa les seves dades 30 vegades més ràpid.
Els Arrays de Pure Storage han permès a Grup Zeta simpli car la gestió de l'emmagatzematge, reduir els costos d'emmagatzematge i proporcionar una infraestructura d'alta disponibilitat que els permet complir les seves deadlines.

CAS D'ÚS:
• VSI - Citrix ® XenServer®

Llegir més


Cortizo
Coneguda per ser fabricant i distribuïdor líder de per els d'alumini i PVC per a els sectors de l'arquitectura i la indústria, i un referent europeu de el sector, ha actualitzat la seva infraestructura d'emmagatzematge amb la instal·lació de 2 sistemes FlashArrayTM de Pure Storage.
Aquesta implementació ha permès accelerar un 50% la velocitat d'accés a la informació i reduir la latència en un 90%, comparat amb l'emmagatzematge tradicional basat en disc, eliminant pràcticament els temps d'inactivitat en els manteniments i implementant noves funcionalitats de Big Data per a la Indústria 4.0, nom donat a la tendència actual d'automatització i intercanvi de dades en tecnologies de fabricació. També es coneix comunament com la quarta revolució industrial.

CAS D'ÚS:
• Bases de dades SQL d'Informix i Oracle®
• Servidors virtuals de VMware®
• Equips de control industrial
• Arxius d'usuaris i correu electrònic

Llegir més


Grupo MTGN
Va consolidar tot el seu emmagatzematge amb una sistema FlashArrayTM // M10 de
Pure Storage. El centre de dades de grup MTNG ha aconseguit consolidar tot el seu emmagatzematge, donar resposta a les necessitats de tot tipus d'aplicacions, des de bases de dades, aplicacions de gestió, anàlisi i presa de decisions o CRM, amb millores en els SLA i en temps de desplegament que anteriorment eren "impensable" i sobretot amb una absència de manteniment que permet que el personal d'IT estigui concentrat en innovar i no en gestionar l'emmagatzematge.

CAS D'ÚS:
• Base de dades
• Aplicacions que inclouen CRM

Llegir més


L'Hospital de la Mar
És un dels centres hospitalaris més antics de Barcelona
i alhora un referent en recerca biomèdica. Per modernitzar la seva infraestructura de Tecnologies de la Informació (TI) i preparar-la per a la implementació de noves tecnologies
com la intel·ligència arti cial (IA) o la programació neurolingüística (PNL), ha instal·lat un clúster de quatre arrays d'emmagatzematge de Pure Storage® en una amb configuració de continuïtat empresarial. La implementació ha satisfet les seves creixents necessitats d'emmagatzematge i disponibilitat, ha millorat el rendiment dels sistemes i ha simpli cat la gestió de l'departament de TI, a més d'oferir una plataforma preparada per al futur.

CAS D'ÚS:
• 300 servidors virtuals amb VMware®
• Fins a 1.500 usuaris concurrents
• Base de dades no relacional amb 600.000 IOPS

Llegir més


Equip Mercedes AMG Petronas Formula
L'equip MERCEDES AMG PETRONAS Formula OneTM els exigeix a tots els membres de l'equip un alt rendiment per seguir establint rècords.
Per augmentar el rendiment de la infraestructura de TI, l'equip tria els arranjaments basats íntegrament en tecnologia ash de Pure Storage que han proporcionat una rapidesa sorprenent, una ambabilitat i una responsabilitat inigualable, a més d'un important estalvi en els costos operatius.

CAS D'ÚS:
• Intel·ligència empresarial: SAP Base de dades: SQL Server i Oracle
• VSI - VMware vSphere
• CMS - SharePoint CAD - CATIA

Llegir més
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top