CONNECTEM ADMINISTRACIONS I EMPRESES

Ajudem als ajuntaments a comprar:

Ajuntament Impulsa selecciona els millors fabricants i proveïdors de béns i serveis municipals perquè ajuntaments i altres administracions locals puguin decidir amb rigor les seves inversions futures a través d'una bona prospecció. La contractació al món local és una activitat estratègica i per tant és imprescindible conèixer els actors i els mercats en profunditat.

Per això, el portal es complementa amb una acció de divulgació de les novetats i innovacions del sector a través del bloc d’Ajuntament Impulsa; de les notícies més recents en termes de nous equipaments i serveis que s’estan fent als ajuntaments catalans a través de l’apartat d’Actualitat; dels casos d’èxit o bones pràctiques, que es poden replicar en altres administracions, plasmats en entrevistes a persones de l’administració que tenen un paper destacat pels temes que estan desenvolupant en els seus municipis i entrevistes a empresaris que ens informen de novetats que treuen al mercat abans fins i tot de presentar-les a una fira.

A més, oferim un espai al portal on les empreses poden presentar ofertes amb descomptes directes per tots els usuaris d' Ajuntament Impulsa.


Ajudem a les empreses a vendre:

A través del portal les empreses poden prescriure el seu producte als ajuntaments i altres administracions de forma molt econòmica. Beneficiant-se de les accions de màrqueting on i off-line que realitza Ajuntament Impulsa per tots els proveïdors municipals de la plataforma.

Ja no cal destinar comercials ajuntament per ajuntament per mostrar-los les seves novetats. El portal els permet estar igualment amb els seus clients optimitzant al màxim els recursos.

 

OBJECTIUS

Facilitar la interconnexió, entre l'administració local i les empreses proveïdores municipals, optimitzant recursos per ambdues parts.

 

QUI SOM

Els col·laboradors d’aquest portal són un equip de professionals que vénen del món de l’empresa privada, experts en direcció comercial, màrqueting, innovació tecnològica i disseny. Alhora que persones vinculades durant molts anys directament a l'Administració en totes les seves vessants i responsabilitats, sent plenament coneixedores de les seves necessitats i possibilitats.

 

AGRAÏMENTS

"No volia obrir aquest portal, sense comentar que encara queda gent amb voluntat per ajudar desinteressadament als altres. Professionals que viuen amb passió la seva feina i que sempre tenen una mà oberta pels amics. Per això, el meu agraïment a:

Montserrat Peñarroya, Juan José del Castillo, César Julian, Miguel Casadiego, Fernando Cuervo, Eudald Puig, Esteve Pujol, Núria López i Esteve Costa.

També faig extensiu el meu agraïment a l’equip de col·laboradors, tots ells grans persones, que han fet i fan possible Ajuntament Impulsa.

Dani Pons, Miquel Presague, Moisès Ferran, Xavi Jiménez, Miquel Moreno, Gemma Buch, Aniol Masó, Josep Mª Vialis, Ester Noguer, Roser Vigueras i Anna Maria Cantos." 


Maite Vigueras
Fundadora / CEO d'Ajuntament Impulsa


 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top