SERSALL

contacte directe: Carme Salleras
carme@sersall.com
SERSALL

Recollida d'oli

SERSALL

Recollida residus sòlids urbans

SERSALL

Recollida selectiva

SERSALL

Neteja viària

SERSALL

Tractament i reciclatges especials

PRODUCTES I SERVEIS

Servei gratuït de recollida d'oli usat
Sersall disposa d'un servei gratuït de recollida d'oli usat (recollida d'oli vegetal) per a restaurants, hotels, càmpings, escoles, càterings, deixalleries i en especial grans productors.
La recollida d'oli es realitza mitjançant bidons de diferents capacitats, des de 30 fins a 120 litres, adaptant-nos a les necessitats de cadascú. Som gestors i transportistes autoritzats per l'agència catalana de residus pel que fa a recollida d'oli usat.

Recollida de residus sòlids urbans
La recollida de Residus sòlids urbans, està dirigida a ajuntaments que vulguin contractar la recollida convencional de tots els materials que no són reciclables, dipositats en contenidors des de 120 litres a 1100 litres, amb rodes.
Tot i que darrerament oferim la possibilitat d'instalar altres tipus de contenidors, com els de Easy, soterrats o lateral, per a més informació veieu l'apartat "altres". També realitzem el servei de recollida de la fracció orgànica de residus municipals, que el seu destí final és la planta de compostatge d'Olot.
Servei de recollida porta a porta
Oferim també el servei de recollida de residus porta a porta, aquest servei funciona de manera que els productors de residus lliuren davant de la seva porta les deixalles. Aixó afavoreix a l'espai públic ja que permet la desaparicióde contenidors al carrer i ajuda d'una manera molt positiva a la qualitat del reciclatge.

La recollida selectiva (cartró, envasos i vidres)
La recollida selectiva es dedica a la recollida dels contenidors de paper i cartró, envasos i vidre municipals, (blaus, grocs i verds) tot i que el servei també pot ser contractat per les empreses que ho necessitin.
Sersall 95 S.L. disposa de camions amb grua que realitzen aquest servei, tot i que també es pot desenvolupar mitjançant contenidors de 1000 litres, soterrats, laterals o Easy.L'empresa és concessionària de la recollida selectiva de l'Alt Empordà per el Consell Comarcal donant servei a 64 municipis de la zona.

Neteja viària de pobles i ciutats
La neteja viària consisteix en la retirada de residus i restes de la via pública donant com a resultat carrers i places netes, i del trasllat de les restes a l'abocador.
Sersall efectua aquest servei tant de manera mecànica com manual, disposa d'escombradora automàtica de la marca RAVO i de personal amb les eines necessàries per el correcte desenvolupament del servei.

Tractament i reciclatge de la fusta residual
Sersall dóna entrada a la fusta prèviament separada les deixalleries per fer el tractament i donar sortida al material, per a la seva combustió en calderes de biomassa.
La fusta que arriba a la planta de Sersall a Castelló d'Empúries es separada en dos fraccions segons la seva qualitat; la de millor qualitat es triturada per tal d'aconseguir astella i Biomassa i la de menys qualitat, com serien mobles o conglomerats, serveix per l'elaboració de serradures.
A més la nostra empresa us pot proporcionar astella g-50, astella g-30, serradures i pelets

Tractem i recollim els residus de la seva empresa
Sersall ofereix els seus serveis de recollida i tractament de residus a totes les empreses que tinguin aquesta necessitat
Posem a la seva a disposició caixes o contenidors de 5 a 30 metres cúbics per runes, fustes, paper, plàstics, ferralla, rebuig, vidres o restes vegetals i també compactadors automàtics per paper, rebuig o orgànica.

Recollim i eliminem residus especials
Les empreses que produeixen fluorescents, bateries, toners, piles, anticongelant, líquid de frens, dissolvents, aerosols, envasos contaminats, pneumàtics i filtres d'oli els oferim un servei de transport, gestió del residu especial i els hi lliurem un certificat de destrucció del material.

Reciclem i separem els seus residus desde el seu poble
El servei de recollida d'estris consisteix en l'acumulació de mobles vells en diferents punts del municipi per part dels ciutadans i la retirada per operaris de Sersall amb una furgoneta volquet que traslladen tot el residu fins a l'abocador comarcal, prèvia separació i selecció per tal de reciclar el màxim de residus.

Destruim la seva embarcació d'una manera ecológica
Darrerament, Sersall s'ha encarregat de la destrucció de diverses embarcacions, retirant-ne les parts contaminades, reciclant la ferralla, i triturant el casc dels vaixells.

Li oferim un ampli ventall de caixes i contenidors per llogar o comprar
Sersall també te disponibles per llogar o comprar diferents tipus de contenidors per a qualsevol tipus de residus adequats a les necessitats de cada empresa.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Valoritzacio de fusta, recollida d’oli usat (recollida d'oli vegetal) A RESTAURANTS, HOTELS, ESCOLES, DEIXALLERIES, ETC , sistema de recollida EASY a diferents municipis de l’Alt Emporda ( SANT PERE PESCADOR, VILABERTRAN, CABANES, NAVATA, ORDIS, SANT MIQUEL DE FLUVIA, PALAU DE SANTA EULALIA, VENTALLO, L' ARMENTERA), sistema de recollida SIRQUICK ( PAU i RIUMORS)


Ajuntament de Pau

Ajuntament St Pere Pescador

Ajuntament de Riumors

C.C. Alt Empordà
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top