Reforma i ampliació de l’Escola Sant Joan de Montgat

Durant aquest any s'iniciarà la reforma de l'Escola Sant Joan de Montgat, que conté el programa d'educació infantil de l'Escola Salvador Espriu. Respon a una necessitat expressada per l'Ajuntament de Montgat i per la direcció de l'escola:

Actualitzar els equipaments i prestacions del centre tot equiparant-lo als centres educatius de construcció recent, alhora que cal procurar preservar el caràcter històric de l'escola inicial per tot allò que ha significat per a la història més recent de Montgat.

Així doncs, se substituiran els mòduls provisionals per elements definitius tot integrant-los amb els edificis originals i conservant el caire noucentista, i conservant-ne de nou l'organitza l'organització de les circulacions i dels espais perquè puguin tenir diferents usos i compleixi les normes d'accessibilitat adequades a l'edat dels alumnes. També s'habilitarà un nou vestíbul principal, es reformarà l'accés al càtering i s'intentaran disminuir els murs de contenció vistos i substituir-los per talussos enjardinats per tal de fer més amable la integració dels diferents nivells dels patis. El pressupost total de l'actuació és de 693.249,71 €.

 
Font: Ajuntament de Montgat
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top