Renovació integral de l’enllumenat dels parcs del Cementiri de Parets del Vallès

‎L’Ajuntament de Parets canviarà l’enllumenat dels parcs gran i petit de la zona del Cementiri Municipal. En el nou enllumenat s’implementarà la tecnologia LED per millorar la qualitat de la il·luminació dels parcs i alhora millorar l’eficiència energètica sense provocar contaminació lumínica. Així doncs, es substituiran els actuals focus d'halogenurs metàl·lics per projectors LED de major eficiència lumínica i menor consum energètic. L’actuació es preveu per a la tercera setmana de setembre.

L’alcalde de Parets del Vallès i regidor de Via Pública, Francesc Juzgado, fa una valoració positiva de l’acció: “hem aprovat i farem realitat una demanda històrica al nostre municipi en la línia d’anar millorant tot l’enllumenat públic i els parcs, carrers i barris de tot el poble. No m’agradaria donar una data exacta per a la seva finalització, ja que volem que es faci com més aviat millor però de la millor manera possible. El nostre govern aposta per la qualitat i l’estalvi energètic, en la nostra línia de lluita contra el canvi climàtic i a favor dels interessos de totes les paretanes i els paretans. Es tracta d’una zona molt transitada que requeria d'una millor il·luminació. Per fi, serà una realitat”.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top