COOLTRA

contacte directe: Damián Martín
damian@cooltra.com
COOLTRA

Renting Motos

COOLTRA

Renting Motos Policials

COOLTRA

Sharing Motos

PRODUCTES I SERVEIS

PRIVATE SHARING PER AJUNTAMENTS I EMPRESES

Cooltra, empresa líder a Europa en mobilitat sobre dues rodes, llença el primer servei de motosharing privat per ajuntaments i empreses amb tot inclòs.

Aquest servei ofereix un rènting de vehicles elèctrics (scooters i bicicletes elèctriques), una app de motosharing privada personalitzada pel client i una plataforma de gestió de flotes i usuaris. També permet delimitar geogràficament les zones de mobilitat dels treballadors o clients gràcies a la creació de pàrquings virtuals (geofences).

Es tracta d’un producte que ho inclou tot: vehicle, manteniment integral, assegurança a tercer o a tot risc amb franquícia, assistència en carretera i telemàtica.

Aquest sistema proporciona tots el beneficis d'un motosharing amb les avantatges de tenir una flota de motos o bicicletes elèctriques pròpia i exclusiva. Gaudeix de l'última tecnologia del mercat.
Flota mínima de 10 vehicles.

-    Preu

Private Sharing de motos elèctriques: des de 199€ al mes per vehicle.

Private Sharing de bicicletes elèctriques: des de 119€ al més per vehicle.

La flota de vehicles pot ser híbrida amb els diferents models de vehicles. Per més informació: https://www.cooltra.com/es/private-sharing/MOTOCICLETES POLICIALS SENSE LICITACIÓ. ACORD MARC DE MOBILITAT SOSTENIBLE DE L'ACM

L’ACM és la principal veu del municipalisme català amb més d’un miler d’associats arreu de Catalunya i la seva central de compres permet el subministrament dels productes i serveis sense necessitat d’acudir a la creació d’una licitació específica, agilitzant doncs el procés de subministrament.

Enllaç: https://www.acm.cat/compres/productes/mobilitat

Cooltra Motos és present en els lots referits a mobilitat sostenible. Es pot adquirir en modalitat de compra o rènting els següents models:

Lot 7.4 - Kymco Super Dink 350 amb equipament policial inclòs: 278,00€/mes sense d’IVA https://www.acm.cat/compres/productes/mobilitat/motocicletes-policials/kimko-super-dink
Lot 7.2 - ZERO FX (100% elèctrica) amb equipament policial inclòs: 389,00€/mes sense d’IVA
https://www.acm.cat/compres/productes/mobilitat/motocicletes-policials/zero-fx-zf65
Lot 2.5 - ZERO FX (100% elèctrica) sense equipament policial inclòs: 10.035,00€ sense d’IVA https://www.acm.cat/compres/productes/mobilitat/motocicletes-generals/zerofxzf65

-    Preus

Els preus que podeu trobar en els enllaços i són els més competitius del mercat.

En el cas del rènting, el preu ho inclou tot: vehicle, equipament policial, manteniment integral, assegurança tot risc sense franquícia, danys, impostos e itvs, així como la  possibilitat de compra del vehicle al final del contracte.PORTFOLI COOLTRA POLICIES LOCALS

Cooltra és l'empresa líder en els subministraments a les administracions públiques gràcies al seu ventall de motocicletes elèctriques de grans prestacions i el nivell de servei i experiència d'una empresa amb més de 15 anys en el món de les dues rodes.

Enllaç: https://business.cooltra.com/es/es/flotas-policiales

Cooltra Motos és present arreu de Catalunya gràcies a la seva xarxa de tallers propis i externs i a la possibilitat de desplaçament a domicili per a donar servei a vehicles tant elèctrics com de combustió.

El producte de rènting ho inclou tot: vehicle, equipament policial, manteniment integral, assegurança tot risc sense franquícia, danys, impostos e itvs, així como la  possibilitat de compra del vehicle al final del contracte.
Des de el cos dels Mossos d'Esquadra fins a petites entitats locals confien en el nostre servei de rènting per a patrullar, treballar i cuidar de la seguretat de tots. Marques com: ZERO i Super Soco són els nostres models referents en mobilitat elèctrica, però també treballem amb altres marques com BMW, Honda, Yamaha, Sym... per tal de cobrir totes les necessitats d'un mercat com el de les dues rodes.

- Preu

Model Moto elèctrica: ZERO DS 14.4

Equipament policial i retolació especifica inclosa, pantalla, defenses laterals, suport i bagul posterior de 33l des de 432€+iva/mes amb contracte de 48 mesos i 750kms/mes.

Model Scooter eléctrica: Super Soco CPX

Equipament policial i retolació específica inclosa, pantalla, suport i bagul posterior de 33 litres des de 270€+iva/mes amb contracte de 48 mesos i 750kms/mes.PORTFOLI DE SERVEIS GENERALS COOLTRA

Cooltra és l'empresa líder en els subministraments a les administracions públiques gràcies al seu ventall de motocicletes elèctriques de grans prestacions i el nivell de servei i experiència d'una empresa amb més de 15 anys en el món de les dues rodes.

Enllaç: https://business.cooltra.com/es/es/

Cooltra Motos és present arreu de Catalunya gràcies a la seva xarxa de tallers propis i externs i a la possibilitat de desplaçament a domicili per a donar servei a vehicles tant elèctrics com de combustió.

El producte de rènting ho inclou tot: vehicle, equipament policial, manteniment integral, assegurança tot risc sense franquícia, danys, impostos e itvs, així como la  possibilitat de compra del vehicle al final del contracte.
Des de el cos dels Serveis de la Generalitat fins a empreses públiques com BSM a Barcelona o petites entitats locals confien en el nostre servei de rènting per a moure’s, treballar, fer serveis de notificació i cuidar de la seguretat de tots. Marques com Askoll, Zero, Niu i Super Soco són els nostres models referents en mobilitat elèctrica, però treballem amb models com, Honda, Yamaha, Sym... per tal de cobrir totes les necessitats d'un mercat com el de les dues rodes.

- Preus

Model Moto eléctrica: Askoll eS3

Retolació específica inclosa, pantalla, suport i bagul posterior de 33l des de 141€+iva/mes amb contracte de 48 mesos i 750kms/mes.

https://business.cooltra.com/es/es/todas-nuestras-motos/33-askoll-125cc-espro-70-es3-28kwh.html

Model Moto eléctrica: NIU NQI GTS PRO

Retolació específica inclosa, pantalla, suport i bagul posterior de 33l des de 144€+iva/mes amb contracte de 48 mesos i 750kms/mes.

https://business.cooltra.com/es/es/todas-nuestras-motos/363-niu-125cc-nqi-gts-pro-42kwh.html

Model Scooter Eléctrica: Super Soco CPX

Retolació específica inclosa, pantalla, suport i bagul posterior de 33l des de 172€+iva/mes amb contracte de 48 mesos i 750kms/mes. 

P+SAC

L’us de motos elèctriques no implica cap mena de emissions contaminants; ni sonores ni de particules de medi ambient. L’ajuntament es posicionarà davant dels seus ciutadans com un agent responsable amb el medi ambient i amb la salut dels seus veins.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Molts ajuntaments disposen de motos elèctriques Cooltra: per a serveis interns, per a serveis de tancar parcs i jardins, per a vigilància d'espais, per a la gestió d'aparcaments municipals, etc.
També utilitzen motos elèctriques Cooltra nombroses administracions locals per a seis Policies Municipals així com el cos de Mossos d'Esquadra.

•    Ajuntament de Madrid: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6759379391312101376
•    Ajuntament de Barcelona: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6795240649869287424
•    Generalitat de Catalunya: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6768151863318589440
•    Administració General de l'Estat: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6760466563213615104
•    Ajuntament de Granada: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6815242500710641664
•    Ajuntament d'Olesa de Montserrat: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6772425482148290560
•    Ajuntament de Tortosa: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6777931584533217280
•    Ajuntament de Escala: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6831511138019119104
•    Ajuntament de Calvià: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6788744621473206272
•    Ajuntament de Vila-seca: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6783281878280507392

 


Ajuntament de Barcelona

Generalitat de Catalunya

Ajuntament de Madrid

Ajuntament de Tortosa

VIDEOS RELACIONATS

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top