OFERTA GENERAL RESOL GROUP

RESOL GROUP
VEURE CONDICIONS
Des de fa 50 anys vam compartir el nostre coneixement, la nostra experiència i la innovació constant de la nostra activitat amb els nostres clients. Resol va ser la companyia espanyola que va fabricar la primera cadira injectada en plàstic d'una sola peça. En l'actualitat, el nostre sistema de producció proporciona la màxima flexibilitat i eficiència per afrontar qualsevol projecte, per exigent que sigui, amb les màximes garanties d'èxit.
Resol dissenya, fabrica, comercialitza i distribueix una extensa gamma de mobiliari a través de les seves marques: Barcelona Dd, Resol Contract, Resol Garden i Resol Arenes.

Amb una clara vocació internacional, els nostres productes són presents en més de 100 països. Exportem més del 50% de la nostra producció. Tenim la gamma més completa de mobiliari i accessoris per al sector de l'hostaleria i l'oficina i també som líders en productes per a la gran distribució, mobiliari de disseny i complements d'oficina i infraestructures.
Tenim el privilegi de comptar amb el treball de prestigiosos dissenyadors internacionals com Josep Lluscà, Joan Gaspar, Jorge Pensi, Ton Haas o David Carrasco Barceló, entre altres.

Gandula MARINA BEACH per platges 
La única del mercat que proporciona una caixa de seguretat integrada
Aquest fet permet donar tranquil·litat a l'usuari i és un motiu valuós per incentivar el lloguer. Tanmateix permet un increment de la recaptació económica del concessionari de platges, al poder llogar també la caixa de seguretat.
La gandula Marina Beach, té diferents posicions de respatller, disposa de recanvis i és totalment apilable. Disposa de garantia de xassís de tres anys i de dos pel tèxtil. També hi ha una funda que permet cobrir les gandules apilades quan no estan en ús.
Producte 100% reciclable i subjecte al servei "renove" de Resol, que recull el producte a la fi de la seva vida útil, el recicla i en proporciona de nou.
 
MÉS INFO AQUÍ


Taula CHOPIN

Taula Chopin de 180x75,5 cm per esdeveniments amb 12 anys de garantia de RESOL 
Resol, és especialista en mobiliari desde fa més de 50 anys, i és líder mundial en la fabricació de cadires i taules de Polietilè d'alta densitat per ús professional. La Taula Chopin és una taula plegable amb estructura d'acer pintat i sobre de polietilè d'alta densitat. El gruix del sobre és de 45 mm. I d'una sola peça estanca sense unions. Pesa 14 kg. Té travessers ergonòmics i si un sistema d'unió de taules. 
Disponible en color gris i marró
Mides: 180x75,5x74 d'alt.

(Nota: Hi ha la mateixa versió de taula amb el taulell articulat plegable pel mig i amb nansa de transport. El seu nom és SMART).

Si vols comprar aquesta taula, cadires o carros per esdeveniments o visitar el Showroom de RESOL contacta ara

 
Mobiliari

OFERTA ESTRELLA RESOL GROUP

RESOL GROUP
TAULA CHOPIN 180 x 75,5 x 74 cm
Precio:
88,75 
12 anys de garantia, color gris i marró, plegable amb estructura d'acer pintat i taula de polietilè d'alta densitat de 45 mm de gruix, estanca sense unions. 14 kg de pes
RESOL GROUP RESOL GROUP RESOL GROUP RESOL GROUP
Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top