Resol treballa per ser més sostenible

L’empresa amb més de 50 anys d’experiència en mobiliari Resol, treballa per sistematitzar aspectes ambientals i optimitzar processos per esdevenir més sostenible. De fet, Resol està certificada amb la ISO 1401 que certifica els sistemes de gestió ambiental. Aquesta certificació els ha permès, de manera senzilla sistematitzar els aspectes ambientals que generen les activitats que desenvolupen i a més a més promoure la protecció ambiental i la prevenció de la contaminació. Resol es una empresa compromesa amb el medi ambient i per això promou la reducció de residus i un ús eficient dels recursos.

Pel que fa a accions específiques que es desenvolupen a l’empresa per esdevenir més sostenibles en destaca l’ús de palets fets per ells mateixos injectats íntegrament de plàstic reciclat post industrial. D’aquesta manera es dona un nou us al plàstic que sobra i es disminueix l’ús de la matèria prima.   

Resol busca constantment oferir solucions sostenibles, per això treballa amb fibra de vidre reciclada. La fibra de vidre és una material que consta de nombrosos filaments polimèrics basats en diòxid de silici extremadament fins. S’utilitza com a agent de reforç en productes polimèrics i només a Europa s’envien a les deixalleries més de 120.000 tones de fibra de vidre al any.

El reciclatge també és una peça clau de l’engranatge de sostenibilitat de Resol. Tots els productes plàstics que es fabriquen són 100% reciclables perquè estan injectats amb polímers termoplàstics. Els productes destaquen per la seva qualitat i sobretot pel seu llarg cicle de vida fet que contribueix a una producció responsable amb el medi ambient.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top