Resultats del procés participatiu de les obres de millora de l'espai urbà 2019 de sant Feliu de Llobregat

Dijous 28 de març va finalitzar el termini perquè ciutadans i ciutadanes decidissin quines obres es realitzaran a l'espai públic aquest estiu. Per quart any consecutiu l'Ajuntament ha impulsat aquest procés participatiu que, amb el nom de 'Clic i Pala', ha posat en mans de les persones empadronades a Sant Feliu primer la possibilitat d'aportar idees, i en una segona fase de decidir quines es portaran a terme en el marc del Pla de Millora de l'Espai Urbà.

En total hi havia 22 projectes d'actuacions en diferents barris de la ciutat, que han rebut un total de 351 suports. El llistat amb el nombre d'aquests suports que ha rebut cadascun dels projectes es pot consultar a www.santfeliu.cat/decidim. Durant les properes setmanes els serveis tècnics municipals analitzaran i pressupostaran amb exactitud les actuacions amb més recolzament per tal de definir els treballs que s'executaran a l'estiu, tenint en compte que el pressupost total assignat és de 400.000 euros (IVA inclòs).

Les quatre propostes més votades han estat:

•    Execució de nova vorera al costat dels números parells del c/ Prolongació Falguera, entre els carrers de Sant Josep i Barcelona. (36 suports)
•    Millores d'espais de jocs infantils i adaptació per a diferents franjes d'edat. (31 suports)
•    Creació d'espais d'ombra a zones de lleure i de jocs infantils, mitjançant tendals. (24 suports)
•    Creació i senyalització de camins i itineraris escolars. (23 suports)
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top