Ripoll amplia i consolida els seus espais per activitats econòmiques

L'Ajuntament de Ripoll ha sotmès a aprovació la modificació puntual del planejament urbanístic per que el sector de la Carretera de Les Llosses es qualifiqui per a activitats econòmiques.

Es tracta d'un espai que acull i ha acollit els darrers anys diferents activitats empresarials i econòmiques com una empresa de llenyes i combustibles, una planta d'àrids, una planta de formigó a dojo, una planta de desballestament de vehicles, una base d'obres de carreteres, ... i que el planejament aprovat el 2008 va qualificar de rústic sense reconèixer aquestes activitats econòmiques que s'hi desenvolupen.

El sector es troba situat al peu de la C17 desdoblada i pretén que estigui urbanísticament a punt per acollir iniciatives empresarials i emprenedores que busquin la bona connectivitat viària, l'entorn paisatgístic i la proximitat a Ripoll per a implantar-se. A la vegada serà la darrera oferta de sòl industrial de Ripoll tota vegada que el planejament del 2008 va reduir-lo.

 
El sector industrial de Rocafiguera-Paperera Riera superior s’activa

Fa poc comunicàvem que a finals del mes de març es van finalitzar les obres d'urbanització del sector industrial de Paperera Riera Superior al barri de Rocafiguera, després que el consistori executés l'aval dels promotors i realitzés de forma subsidiària les obres finals que havien estat abandonades. Amb aquesta finalització d'obres les activitats que es vulguin instal·lar en aquest sector empresarial podran tramitar i rebre llicència d'activitats.
 
Mercès a la iniciativa de l'actuació municipal, en les darreres setmanes es té constància que algunes de les naus han estat adquirides per empresaris i emprenedors que ben aviat situaran allà les seves activitats permetent el seu creixement i consolidació a Ripoll.


Font: Ajuntament de Ripoll
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top