la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A MERITXELL PARRAMON
TÈCNICA DE COMUNICACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE CASSÀ DE LA SELVA 

"Els canals online els hem d'utilitzar intel·ligentment per canviar el model de comunicació que fins ara havia caracteritzat a molts ajuntaments" llegir+

 

Ripoll es compromet a ser una vila inclusiva

Ripoll s'ha compromès a ser una vila inclusiva. A instàncies del grup municipal d'Esquerra, el consistori treballarà perquè tots els parcs del poble siguin accessibles. La voluntat és que tots els infants disposin d'un lloc d'esbarjo i s'hi sentin integrats. S'hauran d'adaptar progressivament, tot i que en un any n'hi ha d'haver un amb aquestes característiques.  Per fer-ho possible, prèviament s'haurà de consultar a entitats i associacions per tal que s'adeqüin a les seves necessitats.  

Des de l'equip de govern, total suport a la iniciativa. Tot i això es va recordar que en els últims anys s'ha treballat per suprimir barreres arquitectòniques i millorar l'accessibilitat. A més, a petició de Fem Ripoll, s'han instal•lat jocs adaptats en diferents centres escolars de la vila.  

Amb aquesta iniciativa es volen crear espais solidaris on es fomenti l'amistat i la companyonia. Espais no només importants per als nens, sinó també pels familiars dels joves.
 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto