Ripoll millora l’accessibilitat dels seus barris

Ben aviat es podrà començar la nova millora d’accessibilitat en un edifici d’habitatge social del barri de Sant Pere de Ripoll. Amb la signatura celebrada el passat dia 1 de desembre de l’acta de replanteig i d’inici de la nova obra d’ instal·lació de l’ascensor de la comunitat de propietaris del carrer Moliners, 1 del grup Sant Pere-100 de Ripoll, feta amb els representants de l’Agència Catalana de l’Habitatge i els tècnics i el regidor Joaquim Colomer de l’Ajuntament de Ripoll, es dóna la llum verda al seu inici.

En els darrers anys fins a 6 comunitats de propietaris han pogut gaudir de la millora dels seus habitatges fent-los accessibles. Unes obres que s’han pogut dur a terme mercès a la suma de diverses voluntats :  per un costat els ajuts públics de l’Agència Catalana de l’habitatge, la pròpia aportació econòmica dels veïns,  la modificació puntual del planejament de Ripoll que fou aprovada pel Plenari Municipal de l’Ajuntament de Ripoll i per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona en data 27-07-2011,  un pas imprescindible per a poder ubicar els ascensors en l’espai públic, i també l’aportació municipal contemplada en els darrers pressupostos de fins a 113.500 euros en total per a sufragar el necessari trasllat dels serveis afectats (llum, aigua, gas, ...) per a fer possible aquestes instal•lacions.


Un Ajuntament sensibilitzat amb temes d’accessibilitat


Aquesta acció se suma a les accions que Ripoll ja ha dut a terme a nivell de supressió de barreres arquitectòniques i millores d’accessibilitat als barris de la Vila. En concret ja s’han fet 55 actuacions des de l’any 2011.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top