Parlem de RIS3CAT, d’estratègia, d’innovació i especialització i t’obrim un nou canal per fer consultes d’ aquests temes que marcaran les polítiques públiques i la dinamització territorial i empresarial d’aquí al 2020.          

 

LES OPORTUNITATS FEDER PER A MUNICIPIS I COMARQUES
El Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, edita dues guies, una relativa als PECTs (Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial) i l’altra relativa als Objectius 4 i 6 de la Política de Cohesió.
llegir +
CATALUNYA I EL SISTEMA D’INNOVACIÓ
Debat sobre la innovació a la seu del PEMB (Pla Estratègic Metropolità de Barcelona) . Com s’afirmava a la convocatòria: “L’objectiu del workshop és poder ampliar les opinions i punts de vista sobre les interrelacions entre recerca, innovació i indústria, en el marc de la regió metropolitana de Barcelona” (RMB). Interrelacions entre recerca, innovació i indústria, o sigui, l’ecosistema innovador del que parlàvem ara fa uns dies.
llegir +
APROFITANT (I NAVEGANT) EL FINANÇAMENT EUROPEU
Un ajuntament o agència de promoció econòmica ha d’aprofitar les oportunitats de finançament europeu disponibles per a la pròpia activitat i per a les iniciatives singulars del seu territori, en àmbits com l’urbanisme, les TIC, l’energia, la recerca i innovació, l’ocupació, la formació, l’educació o l’emprenedoria social.
llegir +
ELS POLÍGONS INDUSTRIALS DE CATALUNYA, PROBLEMA I OPORTUNITAT (II)
Ara fa uns dies, en un primer article dedicat a la problemàtica dels polígons industrials de Catalunya parlàvem del problema que avui representen però també començàvem a apuntar alguna oportunitat. Avui dedicarem aquest article a parlar de possibles solucions.
llegir +
ELS POLÍGONS INDUSTRIALS A CATALUNYA, PROBLEMA I OPORTUNITAT (I)
El sòl industrial avui existent a Catalunya es un dels actius més importants del país, tan des del punt de vista urbanístic i immobiliari, com des d’una perspectiva patrimonial i de generació de riquesa.
llegir +
TRET DE SORTIDA A LES COMUNITATS RIS3CAT
La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa les Comunitats RIS3CAT, agrupacions voluntàries d’empreses i agents científics i tecnològiques que impulsen plans d’R+D+I a Catalunya, que crearan nous productes i serveis d’acord amb l’estratègia RIS3CAT.
llegir +
1 / 2

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top