Sabadell adjudica el contracte administratiu del servei d’Àpats a Domicili

L’Ajuntament de Sabadell ha adjudicat a l’empresa Gustaria SCCL el contracte administratiu del servei d’Àpats a Domicili. Així ho va aprovar la darrera Junta de Govern del mes de juliol. El contracte s’ha adjudicat per un import de prop de 160.000 euros i un termini d’execució d’un any, fins al 31 de juliol de 2015. La empresa guanyadora té com a valor afegit que és una empresa d'inserció social de persones amb discapacitat.
 
El servei d’àpats a domicili facilita un àpat equilibrat a aquelles persones grans que no poden cuinar a casa o que tenen dificultats per desplaçar-se a un menjador col·lectiu. Actualment 75 persones de la ciutat reben aquest servei. El cost del menú és de 6,9€ i les persones paguen en base als seus ingressos econòmics. La majoria tenen una subvenció de l'Ajuntament superior al 50% del cost del servei.
 
En paraules de la tinenta d’alcalde de Serveis Socials de l’Ajuntament, Marta Farrés, “per a nosaltres és important garantir la continuïtat d’aquests serveis, en tant que faciliten que les persones grans de la ciutat puguin continuar vivint a casa seva amb qualitat de vida.
 
Són recursos que afavoreixen que aquelles persones que precisen d’un suport i no volen deixar la seva llar ni el seu entorn, puguin continuar on desitgen ser, amb tota la dignitat que tots els ciutadans i ciutadanes mereixem”.
Amb l’adjudicació del servei d’Àpats a domicili es dóna continuïtat a un dels serveis inclosos al programa d’Atenció Domiciliària de l’Ajuntament de Sabadell, del qual formen part, a banda de la pròpia atenció al domicili per atencions personals (higiene, mobilització...) o domèstiques, serveis com la teleassistència, que facilita el contacte les 24 hores entre el domicili de l’usuari i una central d’emergències; les ajudes tècniques (grues o llits articulats) o el transport adaptat a centres de dia de gent gran o centres per a persones amb discapacitat. Globalment, hi ha 5.500 persones grans a Sabadell que reben algun servei d’atenció domiciliaria. Això suposa el 15% dels majors de 65 anys. La proporció dels que disposen d’algun servei arriba al 41,3% entre els majors de 85 anys.

 
Font: Ajuntament de Sabadell
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top