Sabadell Urban Challenge 2015, el concurs de solucions innovadores per la gestió urbana

El Sabadell Urban Challenge 2015 és un concurs de solucions innovadores per la gestió urbana organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell SL i adreçat a aquelles empreses, emprenedors o ciutadans que:
 
1.      Dissenyin i desenvolupin una aplicació funcional per a dispositius mòbils, la temàtica de la qual estigui relacionada amb les potestats, competències, activitats o serveis dels municipis.
 
2.      Siguin fabricants o dissenyadors de mobiliari urbà que incorpori elements tecnològics innovadors (energies renovables, connectivitat, etc.) o bé que contribueixi de forma innovadora a objectius mediambientals o d’eficiència energètica. També s’inclouen en aquesta categoria eines de software relacionades amb gestió urbana.
 
El premi del primer classificat és:

-       Ús d’un estand gratuït de 12 m2 al Sabadell Smart Congress 2015.
-       Possibilitat d’exposar el seu producte en una ponència davant del públic assistent al congrés.
-       Possibilitat de presentar el seu producte en entrevistes amb els representants dels municipis de la Red Española de Ciudades Inteligentes que estiguin presents (networking i mentoring)*, en funció de la seva disponibilitat
-       Cessió gratuïta d’un despatx al Centre d’empreses industrials de Can Roqueta de Sabadell (Avinguda de Can Bordoll, 119) o d’un espai de co-working al Centre de promoció empresarial (CPE) de Sabadell (C/Tres Creus, 236), durant 3 mesos.
 
Alternativament, segons indiqui en el formulari d’inscripció, el primer classificat podrà optar a una retribució econòmica de 1.000 euros.

Seran finalistes del concurs totes les solucions que compleixin amb els requisits d'aquestes bases. Particularment pel que fa a la categoria 1, Apps, les aplicacions presentades hauran de ser íntegrament funcionals abans del dia 22 febrer 2015.

Un jurat composat per professionals dins del sector avaluarà els projectes segons els diversos criteris esmentats a les bases. La seva selecció inclourà les tres millors solucions de cada categoria, tot i que únicament el primer classificat de cada categoria rebrà el corresponent premi.

Aquesta avaluació tindrà lloc el dia 23 de febrer del 2015 a al recinte de Fira de Sabadell (Pl. De la Sardana s / n, Sabadell). L'avaluació es realitzarà tenint en compte:
 
Categoria 1 Apps: una presentació de l'equip participant que inclogui un vídeo explicatiu i una demostració pràctica de les funcionalitats de l'aplicació davant la taula de jutges. Aquesta demostració pràctica s'ha d'efectuar a través dels dispositius mòbils que a l'efecte porti el propi equip participant. Els participants seran convocats amb anticipació a una hora determinada per fer aquestes presentacions.

Categoria 2 Objecte urbà intel·ligent: una presentació de l'equip participant davant la taula de jutges, que inclogui un vídeo explicatiu, document d'especificacions tècniques detallades sobre el producte, incloent els aspectes de compliment de la normativa aplicable, i una demostració pràctica de les funcionalitats del producte, en cas que sigui factible portar-ne una mostra.

Les inscripcions es poden realitzar a: http://sabadellsmartcongress.com/inscripcio-sabadell-urban-challenge-2015/
 
Les bases del concurs es poden consultar a: http://sabadellsmartcongress.com/bases-sabadell-urban-challenge-2015/
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top