S’adjudica l’ampliació del parc de Can Buxeres per un import d’ 1.741.091,54 euros

El Consorci per a la Reforma de la Granvia ha adjudicat les obres d’ampliació del parc de Can Buxeres, la darrera fase de l’ARE (Àrea Residencial Estratègica) de la Remunta, a la unió temporal d’empreses formada per la Constructora de Calaf, SAU i Moix Serveis i Obres, SL per un import d’1.741.091,54 euros. Les obres s’iniciaran al desembre, un cop acabat el reallotjament de les famílies afectades del nucli de la Fonteta, i estaran acabades a final de 2015.
 
El projecte d’ampliació del parc de Can Buxeres, amb una superfície de 25.250 metres quadrats, ha estat elaborat per les arquitectes Anna Planas i Elena Valls, guanyadores del concurs que l’any 2013 es va convocar. Aquesta ampliació permetrà obrir un nou accés al parc des del carrer de Miquel Peiró i Victorí, a peu pla, que millorarà l’accessibilitat i generarà un àmbit de trobada entre el barri de Sanfeliu i l’ampliació de l’actual parc. A més, es mantindrà l’actual accés des de l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan.
 
La connexió transversal entre l’ampliació i el parc existent s’aconsegueix mitjançant una passera de vianants directa a la cota de la casa senyorial de Can Buxeres. El projecte manté l’estructura del torrent existent de Can Nyac.
 
L’ampliació del parc suposa augmentar la superfície de l’actual parc de Can Buxeres, que tindrà zones per a jocs infantils, aparells d’exercicis per a la gent gran, espai per a gossos, així com 2.000 metres quadrats destinats a horts urbans.
 
D’altra banda, actualment s’ultimen els treballs d’urbanització del nou pas inferior sota les vies ferroviàries i d’adequació del ramal de sortida de la ronda de Dalt, dins també de l’ARE de la Remunta. El projecte preveu l’adequació del ramal de sortida número 14 de la ronda de Dalt, eliminant l’accés directe cap a L’Hospitalet, per mitjà d’una cruïlla semafòrica, de forma que es garanteixi l’accés i la sortida del nou vial de forma segura.

Aquest nou vial connectarà el perllongament de l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, ja executat, i el carrer de Ramon Frontera, per sota de les vies ferroviàries i donant accés al nou tanatori. Aquestes obres tenen un cost d’ 1.233.983,47 euros.

 
Font: Ajuntament de l’Hospitalet
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top