Salou incrementa fins a set els punts de recollida d'olis domèstics usats

L'objectiu del consistori és augmentar les 4 tones d'oli domèstics recollits en anys anteriors.

La regidoria de Salut Pública i Qualitat Ambiental posa en marxa una recollida d'olis usats -que impulsa conjuntament amb el Consell Comarcal i la Diputació de Tarragona- i que pretén augmentar les 4 tones d'olis domèstics que es recullen actualment a Salou (Tarragonès). Amb els canvis que s'introdueixen a partir del dia 17 de setembre es passa de tres punts de recollida a set; abraçant d'aquesta manera més indrets del municipi. Una altra de les novetats del nou sistema és que si fins ara l'Ajuntament pagava 8.450 euros anuals per la recollida, un cost que a partir del proper 17 de setembre passa a ser de zero euros, ja que tot el servei es paga amb la venda de l'oli recollit.

Els ciutadans que desitgin col•laborar en la recollida d'aquest producte només caldrà que utilitzin qualsevol ampolla de plàstic i des de la regidoria es regalarà a tothom que ho desitgi un embut per a l'oli i que es pot passar a recollir a partir del proper dilluns 10 de setembre per l'Ajuntament, pel Mercat municipal o per la llar de jubilats. L'oli es recollirà amb qualsevol tipus d'ampolla de plàstic i es dipositarà als nous contenidors de color taronja, canviant d'aquesta manera el sistema de recollida que existia fins al moment i sobretot es facilita la feina al ciutadà.

La Fundació Onada, que treballa per la inserció del col·lectiu de discapacitats- és l'encarregada de dur a terme aquesta recollida. Des de l'Ajuntament també s'emprendrà una campanya per distribuir els tríptics informatius entre les famílies de Salou.

L'Ajuntament de Salou instal·larà uns contenidors metàl·lics a l'exterior -al costat dels contenidors de roba HUMANA- que es troben ubicats a la Plaça de la Província (al Barri de la Salut); a la Plaça Catalunya (Sector C/Major); al carrer Punta del Cavall (Súper Núria - Cap Salou); al carrer Barcelona intersecció amb el carrer Carrilet (Escola Sta. Maria del Mar); a més del Passeig. 30 Octubre en la intersecció amb el carrer Milà (Escola Europa) i a la Plaça Carrilet (Llar de Jubilats).


Font: ACN

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top