Salou inicia, a principis de novembre, les obres de renovació de diversos carrers del municipi

L’Ajuntament de Salou iniciarà, a principis d’aquest proper mes de novembre, les obres de renovació i arranjament de diversos carrers del municipi, amb un pressupost de més d’1,6 MEUR. Per a aquest projecte de renovació viària, s'ha dividit el municipi en 7 zones i s'ha adjudicat en dos lots diferents: Ponent i Llevant.

Les obres adjudicades a l'àmbit de Ponent es duen a terme en 4 zones. La primera, contempla el c. Guillem de Montcada i el Vial de Cavet. La segona, el Nucli Antic (c. de l’Església, c. de Mestral, c. de Ponent, c. dels Pins, c. València i c. de Rafael Casanovas). La tercera repartició consta del c. Ametlla de Mar, el c. Advocat Gallego, el c. Carrilet, el c. Arquitecte Ubach, el c. Milà i el c. Berenguer de Palou. I, finalment, la quarta zona inclou la C31B, el c. Terrer, el c. Louis Braille, el c. Burguera, el c. Pujol de Barberà, el carrer J. V. Foix, i el c. Birmingham. L’Ajuntament destina, per a aquest primer lot, 903.724,80 euros.

Les de Llevant, amb un import de 740.812,98 €, es realitzen en 3 zones, que comprenen els següents carrers: l’Autovia de Tarragona a Salou, el c. de Viladomat, el c. de Murillo, el c. de Serafí Pitarra, el c. del Mas de l’Esquerrer, el c. del Rescat, el c. del Monestir de Santes Creus, el c. de l’Avenc, el c. Sant Bernat Calvó, el c. de l’Abat Bonanat, el c. de les Garrigues, el c. del País Basc, el c. de la Cella, el c. del Faralló, el c. de la Torre Alta, la carretera de la Costa, el c. de la Roca Peixera, el c. de Cala Crancs, el c. dels Pins del Cintet, el c. de la Punta del Cavall, el c. de la Cala Font, el c. del Donzell Marí, el c. del Fonoll, el c. de la Farola i el c. del Corral de Sauner.

L’alcalde Pere Granados ha valorat molt positivament l’inici d'aquestes obres i treballs, assenyalant que “és una intervenció a voreres i calçades d'aquells carrers i vies públiques que presenten alguns desperfectes i que tenen major necessitat de ser arranjats i renovats". Afegia que "aquesta intervenció de xoc per tot Salou obeeix a la voluntat de desplegar polítiques de microurbanisme, que tenen per objectiu millorar els serveis urbans i garantir la qualitat de vida i benestar dels nostres residents i visitants”.  

Per la seva banda, el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, ha recordat que, “l’any 2019 ja es va executar una primera fase de renovació i urbanització de carrers del municipi, dins d'aquest projecte, dividint el municipi en 7 zones d'actuació". Afegia que "es tracta d'una millora substancial de l'espai urbà, havent detectat, prèviament, aquells punts que necessitaven una intervenció de manteniment i que presentaven un major estat de deteriorament". 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top