Salou signa el Contracte Programa 2013, en matèria de serveis socials, programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat

La regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou ha signat el contracte programa amb la conselleria de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya. Aquest protocol estableix eixos estratègics per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre el Departament i la regidoria d’Acció Social en assumptes de serveis socials i altres programes relatius al benestar social, per garantir, tots plegats, una eficàcia i eficiència, en la seva aplicació.

La signatura es dugué a terme a la seu dels Serveis Territorials de Tarragona  de la Generalitat de Catalunya  comptant amb la presència de la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social, Anna Vendrell i el regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla.

Els serveis i programes d’aplicació aquest 2013 al municipi de Salou son els serveis socials bàsics; els serveis d’intervenció socioeducativa no residencials per a infants i adolescents; l’acollida i integració a persones estrangeres immigrades; els serveis d’informació i atenció a les dones – SIAD i, finalment, en òrgans de participació de serveis socials.


Font: Ajuntament de Salou
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top