Sant Boi inverteix en la millora de les àrees de jocs infantils

L'Ajuntament invertirà 2 milions d'euros durant els pròxims 5 anys per renovar les àrees de jocs infantils de Sant Boi. Les prioritats de les actuacions seran instal·lar jocs més vistosos, millorar l'estat de conservació de les àrees existents i minimitzar els riscos de seguretat.

El pla preveu que es col·loquin diferents tipus de jocs, entre els quals destaquen tirolines i cúpules d'escalada. L'Ajuntament vol incrementar el número de peces per a infants majors de 7 anys i que les àrees de jocs prioritzin l'aportació de valors pedagògics, siguin accessibles per a persones amb cadires de rodes i incloguin elements inclusius.

L'execució del Pla de millora de jocs infantils 2017-21 ha començat amb actuacions que ja han finalitzat a la plaça de Catalunya (10 elements nous), a la zona d'equipaments de La Parellada (6 elements) i a la plaça dels Focs de Sant Joan (nova àrea de jocs). Ara també es fan actuacions de millora a la plaça de Francesc Ferrer i Guàrdia i a la cantonada Joaquim Auger/Girona.

L'any 2018 es prioritzaran actuacions com la reordenació de les àrees de jocs del barri de Camps Blancs, la creació d'una nova àrea als jardins de l'Astasieta o la segona fase de la remodelació dels jocs de la plaça de Catalunya. I en els tres anys següents, es continuarà destinant recursos per a nous projectes a tots els barris.

El pla de millora preveu que a les àrees de jocs es posi, com a criteri general, terra de sorra de riu (bona amortiment i baix cost de manteniment) i, en determinats casos, cautxú. Pel que fa a les tanques de protecció, seran de fusta i metall, més resistents al trencament i a possibles robatoris, i amb cantells arrodonits per reduir el risc de lesions.

Sant Boi compta en l'actualitat amb 71 àrees de jocs infantils; n'hi ha una a menys de 150 metres de la gran majoria dels domicilis de Sant Boi. El Pla de millora de jocs infantils 2017-21 donarà resposta a la demanda ciutadana de renovar-les al llarg dels pròxims 5 anys i crear-ne de noves.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top