Sant Cugat posa en marxa dues noves aplicacions per facilitar l’aparcament regulat

Des del 18 de gener entren en servei dues noves aplicacions mòbils per a les àrees d'estacionament regulat de Sant Cugat, Aparca a Sant Cugat  i  AparcarE. Gratuïtes i disponibles per a dispositius amb els sistemes operatius Android i iOS, substitueixen l’actual aplicació, BLINKAY, per finalització del contracte amb el proveïdor.

L'App Aparca a Sant Cugat és específica del municipi, mentre que l’aplicació AparcarE és una versió que és vàlida en altres poblacions on opera el proveïdor d’aquest servei. A banda d’això, les dues tenen les mateixes funcionalitats.

Si es descarreguen aquestes aplicacions, les persones usuàries poden estacionar de manera còmoda sense haver de desplaçar-se al parquímetre. La primera vegada que s’utilitzi, s’haurà d’introduir el mitjà de pagament on es cobraran els imports de les tarifes d’estacionament.

Encara que no es faci ús de les aplicacions mòbils, els parquímetres generen un codi QR, corresponent a la matrícula del vehicle, que si es conserva per a les properes vegades, permet no haver d’introduir cap dada quan s’utilitzen les àrees d’estacionament regulat.


Mobilitat més sostenible

A banda de la part pràctica per als usuaris i usuàries, les àrees d’estacionament regulat tenen també beneficis mediambientals:

•             Facilitar l’estacionament i l’aprofitament de l’espai públic
•             Reduir el temps de buscar aparcament
•             Potenciar l’ús del transport públic
•             Reduir l’ús del vehicle privat i la contaminació millorant la qualitat de l'aire.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top