Sant Just ja té disponibles els 8 cotxes compartits de lloguer per a la ciutadania

La nova iniciativa que promou el lloguer de cotxes compartits per fer desplaçaments, o bé per hores o bé per dies, i que es coneix popularment com carsharing ja té disponibles els 8 vehicles compromesos als carrers Sant Just Desvern.

Aquest servei està pensat per facilitar la mobilitat de les persones que vulguin fer desplaçaments puntuals i no tinguin cotxe propi, o bé es trobin amb la necessitat de tenir-ne un d'alternatiu. Les persones que en vulguin fer ús només s'han de donar d'alta a la pàgina web de l'empresa adjudicatària, Avancar, i se'ls farà entrega d'una targeta que possibilita obrir les portes dels seus vehicles i poder-los utilitzar.

Actualment la ciutadania pot fer ús d'aquests vehicles ubicats en les seves places d'estacionament que es poden consultar en el plànol adjunt a aquesta nota i que es troben a:

o Ctra. Reial (entre carrer Major i Carrer de Salvador Espriu)
o C. de la Tudona (entre carrer Doctor Fleming i Rambla de Sant Just)
o C. de Salvador Espriu (entre carrer Tudona i Av. Indústria)
o C. del Nord (entre carrer de la Creu i carrer Major)
o C. (entre Rambla de Modolell i carrer Estalvi)
o C. de Bonavista (entre carrer de Catalunya i carrer Major)
o C. de Can Padroseta
o C. de Bonavista (entre carrer Església i carrer Josep Modolell)

La iniciativa respon a un concurs públic obert per l'Ajuntament de Sant Just Desvern per ocupar places a la via pública amb cotxes de lloguer i s'emmarca en el Pla de Mobilitat Urbana per als anys 2018-2024. Amb la implantació del carsharing en el nostre municipi, des de l'Ajuntament es vol promoure la mobilitat sostenible entre els nostres ciutadans i facilitar un ús més convenient del transport, des d'un punt de vista de cost individual, social i mediambiental.
Avancar és la primera empresa a oferir carsharing a Espanya, i Sant Just és el primer ajuntament a regular-ho. Avancar vol contribuir amb el seu servei i experiència al desenvolupament de la mobilitat sostenible en el municipi. Amb la incorporació d'aquesta flota de vehicles a Sant Just, avancen en la seva expansió per l'àrea metropolitana de Barcelona.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top