Sant Vicenç de Montalt estrena servei de Wi-Fi gratuït a la platja i al parc dels Germans Gabrielistes

L'entrada en servei d'aquests dos nous punts de Wi-Fi gratuït forma part d'un projecte  molt ambiciós, que s'està desenvolupant per fases i que contemplava, entre d'altres actuacions, el desplegament d'infraestructures de telecomunicacions, la virtualització dels servidors municipals, l'estesa de xarxes pròpies de fibra òptica i la instal·lació d'antenes Wimax-Wifi per donar cobertura a la Xarxa Municipal de Videovigilància que tan bon resultat està donant.

En aquesta nova fase del projecte, i amb l'objectiu d'anar ampliant paulatinament els espais públics amb accés gratuït a Internet, s'han instal·lat dues noves antenes, una situada a la cruïlla de sortida del Pas de la Xata amb el Passeig Marqués de Casa Riera i, una altre, a la torre de defensa ubicada al parc dels Germans Gabrielistes. 

Per accedir per primer cop a qualsevol dels tres punts Wi-Fi del municipi, els usuaris hauran de cercar la Xarxa SantVi-Wifi i, després de seleccionar-la i acceptar les condicions d'us del portal, ja podran iniciar la sessió i accedir a Internet. Cal destacar que un cop que l'usuari entra en el sistema la primera vegada ja pot accedir a totes les zones Wi-Fi gratuïtes del poble.

El servei funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. Ofereix una velocitat de connexió limitada, orientada a navegar i correu electrònic. L'accés es pot fer des de qualsevol dispositiu smartphone, tablet i ordinador portàtil.
L'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha explicat que “aquest nou servei proporciona un valor afegit a la platja i al parc dels Germans Gabrielistes i representa un nou pas en l'aposta del govern municipal per apropar les noves tecnologies als veïns”. Segons l'alcalde, “és molt important que a Sant Vicenç qualsevol veí que vagi a la platja o passejant pel parc o per l'entorn de la zona esportiva pugui connectar-se gratuïtament a Internet”.

Tant el servei de Wi-Fi com el conjunt d'actuacions que s'han dut a terme en els darrers anys per preparar el municipi per al futur des d'un punt de vista tecnològic, han estat impulsats per la Regidoria de Noves Tecnologies, mitjançant el Departament d´Informàtica, i promoguts íntegrament per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.
 

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top