Santa Cristina d'Aro instal·la onze nous parcs infantils Novatilu

Santa Cristina d'Aro ha invertit 110.000 euros en la renovació i creació d’onze àrees de jocs Novatilu a la ciutat. El fabricant d’il·luminació i mobiliari urbà NOVATILU s’ha adjudicat el concurs per la instal•lació de prop de 50 elements de joc.

Nou dels parcs infantils s’han instal•lat a diferents urbanitzacions de les afores del nucli urbà a Sant Miquel d’Aro, prop de la zona esportiva; Bell Lloc II; Rosamar, al costat de la riera de Canyet; Mas trempat; Roca de Malvet; Vall Repòs, en una zona verda que limita la riera; Golf; Teules i Can Reixach. S’han desinstal·lat i retirat els jocs actuals i s’han substituït per elements com balancis, jocs modulars, molles, gronxadors i taules de ping-pong.

En el cas del parc situat al costat de l’Ajuntament, es tracta d’una àrea de jocs infantils a la Plaça Bella Pedra situada en una parcel·la del nucli urbà de Santa Cristina d’Aro. Novatilu ha substituït tots els jocs existents per un joc modular, un gronxador, una caseta i dos molles. El pressupost ascendeix a 37.000 euros i la intervenció afecta als 254 metres quadrats de parc infantil existents actualment. S’ha retirat el paviment malmès i s’ha col·locat un paviment de cautxú continu.

Els usuaris de l’espai públic La Teulera també compten amb una nova àrea de Street Workout de 308 metre quadrats molt atractiva que facilitarà la pràctica de l’esport a l’aire lliure i de forma gratuïta. Es tracta d’un parc esportiu amb diversos elements Novatilu com barres, paral·leles, abdominals i anelles. Aquesta pràctica consisteix en utilitzar els espais públics a l’aire lliure per l’entrenament personal de tipus aeròbic, cardiovascular, de força, musculatura i/o flexibilitat de forma gratuïta.

Novatilu es basa principalment en les necessitats dels nens i nenes, estimulant la seva activitat lúdica i motriu a la vegada que realitzar projecte de lleure. Tot això sense perdre de vista l’estètica dels seus jocs, creant entorns integrats i agradables a les nostres ciutats.
 

NOVATILU, disseny + fabricació d’IL·LUMINACIÓ i MOBILIARI URBÀ

NOVATILU és una empresa dedicada al DISSENY i FABRICACIÓ d’IL·LUMINACIÓ i MOBILIARI URBÀ que completa el seu catàleg amb dues gammes més: Parcs infantils i Tapes de fundició.

La seva proposta es basa en productes de disseny a preus honestos, amb la convicció de que aquest atribut no ha de ser quelcom elitista i amb la seguretat de que en la comparativa entre qualitat i preu sempre en surt beneficiat. Com a prova d’això, el fet de que avui NOVATILU és l’empresa espanyola que més licitacions s’està adjudicant arreu d’Espanya, tan en Enllumenat Públic com en elements d’Equipament Urbà.


Més informació: Arnau Miralpeix, amiralpeix@novatilu.com
961 401 000 / 677 973 025
www.novatilu.com

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top