Santa Pau s’il·lumina amb LED PC-Ambre

Quasi tota la totalitat del terme municipal de Santa Pau es troba inclòs dins l'àmbit d'actuació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, és per això que gran part del poble ja està il•luminat amb una tecnologia eficient i sostenible, la LED PC- Ambre.

Aquest estiu ha estat el torn de la substitució de les lluminàries de l' urbanització Ca la Guapa que passen de ser de vapor de mercuri a ser de tecnologia LED-PC Ambre. L’empresa que ha fabricat les noves lluminàries ha estat Ignialight, especialistes en aquest tipus de tecnologia.

El LED PC-Ambre és una tecnologia totalment respectuosa amb l'entorn i és ideal per instal·lar en zones de màxima protecció E1. El principal punt d'afectació per la fauna i els insectes és el pic d’emissió al voltant dels 440 Nm que emeten totes les lluminàries amb tecnologia LED. Aquest pic no està present amb les lluminàries LED PC -Ambre i això fa que no afecti als insectes ni a la fauna molt més sensibles a la radiació blavosa i la converteixen en la tecnologia ideal per instal•lar en zones de protecció màxima on la normativa lumínica és molt restrictiva.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top