Seguretat, neteja i serveis socials són els pilars dels pressupostos que presenta el govern socialista de Badalona pel 2019

El govern socialista de Badalona ha presentat als grups municipals la seva proposta de pressupost 2019, uns comptes que si són aprovats suposaran 174,7 milions d’euros més pel municipi que al 2018.
Els pilars d’aquests pressupostos són la seguretat, la neteja i els serveis socials. 

Protecció i seguretat civil, incrementaria un 217%. La despesa de personal augmentaria prop d’un 12%, on s’inclou la cobertura de 27 places d’agents de la Guàrdia Urbana, que rebria una dotació d’1,4 milions d’euros, incorporant solucions de càmeres de videovigilància i càmeres dels agents.

Sobre la neteja, el pressupost s’incrementaria en 2.050.000 euros i es contempla la creació d’una nova brigada especial de manteniment per a actuacions ràpides per un import de 230.000 euros.
Pel que fa a l’acció social, la dotació seria de més d’1 milió d’euros destinats a serveis residencials d’estada limitada i al Servei d’Intervenció Socioeducativa per a nois i noies en exclusió social i per a la pobresa infantil.

Altres inversions que preveu el govern socialista són la rehabilitació de diverses escoles (400.000 €), la remodelació del passeig Marítim (2.000.000 €) i la redacció de diferents projectes executius (1.000.000 €) que s’executaran en un futur.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top