Seminari online de Mapei sobre rehabilitació estructural

Seguint amb el cicle de Monogràfics on line “Projecta amb MAPEI”, el proper es realitzarà el dia 20 d’octubre a les 18.00 hores. En aquests seminaris es presenten obres de màxim interès on ha intervingut Mapei i es conviden com a ponents als projectistes implicats en aquestes.

20/10/21 – Rehabilitació estructural del complexe Intelhorce. Nou centre logístic de Mayoral.

Coneguda com la catedral industrial de Màlaga, l'última mostra de la Màlaga fabril del segle XX que queda en peus és una nau d'acabats construïda en 1963 i projectada per un dels arquitectes de referència de la postguerra a Espanya, Ramón Vázquez Molezún. Abandonada des del cessament d'activitat en 2004, l'empresa Mayoral va comprar la nau per a situar la seva nova central logística. Decidits a mantenir intacta l'estructura quadrangular, de gran altura i distància entre columnes, es va iniciar el projecte de rehabilitació de tots els seus elements de formigó armat prefabricat amb més de mig segle de vida. L'espai es configura entre diversos eixos longitudinals amb uns monumentals pilars en “Y” que sostenen bigues dobles sobre les quals s'assenteixi el seu singular coberta de mitjos arcs i amb claraboies rectes.

La reforma integral prevista per a l'edifici i el seu entorn va consistir a restaurar i protegir els elements estructurals per a consolidar la base sobre la qual executar les posteriors fases de renovació. També es va dur a terme la construcció d'un nou paviment interior de formigó d'alta qualitat amb una retracció controlada, un alt grau d'estabilitat dimensional i una disminució del nombre de juntes necessàries.

Ponents: Arquitecte Santiago Pérez, Project Manager i director d’obra en CEMOSA

Arquitecte Rafael Urquiza, CEO i co-fundador de System Arquitectura Avanzada

Inscripcions:   https://register.gotowebinar.com/register/2887132134901123851

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top