Seminaris sobre Control Intern del Sector Públic impartits per Faura Casas

Dins del marc del Sector Públic el soci de Faura Casas, Pere Ruiz Espinós, ha participat recentment en dos seminaris, ambdós amb l’objectiu de tractar la implementació del nou model de Control Intern.

El primer es va realitzar a Madrid a primers de juny, sent la segona sessió del seminari “Control Interno de las Entidades del Sector Público Local“, organitzat per BONSER Iniciativas de Gestión, S.L. i patrocinat per Faura-Casas, arrel de la gran acollida que va rebre la primera sessió. En la ponència es va tractar la implantació del nou model de control financer permanent en administracions públiques, el qual permet substituir l’antic model basat en la tradicional funció interventora, i permetrà, d’aquesta forma, utilitzar els recursos destinats al control intern de les entitats locals d’una forma més eficaç i eficient.

La segona ponència va tenir lloc a finals de juny a Canàries i es va parlar sobre “com abordar la posada en marxa del Model de Control del Reglament de Control Intern”, organitzada pel Cabildo a la Cámara de Comercio de Lanzarote, amb una duració de tres dies, i en la qual van participar més de seixanta professionals i empleats de l’administració pública. Aquesta jornada tenia l’objectiu de preparar i adaptar a les administracions públiques locals i els seus ens, a la nova normativa que està en vigor des de l’1 de juliol.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top