L'Heura Centre Especial de Treball, S.L.

contacte directe: Jordi Noguera
jordi.noguera@heura-cee.org
L'Heura Centre Especial de Treball, S.L. Serveis de neteja
L'Heura Centre Especial de Treball, S.L. Serveis de medi ambient
L'Heura Centre Especial de Treball, S.L. Serveis de manteniment
L'Heura Centre Especial de Treball, S.L. Serveis auxiliars i missatgeria interna
L'Heura Centre Especial de Treball, S.L. Serveis de recepció́

PRODUCTES I SERVEIS

Servei de neteja: Utilitzem les tècniques i l'organització ideals per obtenir la màxima eficiència i productivitat en cada sector.

Serveis de medi ambient: Tasques de jardineria, manteniment d'espais verds, treballs forestals, disseny i creació d'espais nous enjardinats, i gestió de l'entorn, entre d’altres serveis.

Servei de jardineria: Manteniment de tot tipus d’espais verds, sega de gespes i prades, treballs en espècies arbustives (retall, adobats, reg), treballs en sauló i terra (manual i mecànicament), noves plantacions, actuacions en arbrat (podes, refaldeig, tales), instal·lació, control i reparacions de sistemes de reg, desbrosses i aplicació de tractaments fitosanitaris preventius i/o correctius (GIP).

Serveis auxiliars: Treballs que serveixen de suport a les tasques d'oficina o de magatzem.

Servei de manteniment: Conservació dels edificis amb un model basat en la fiabilitat que optimitza els costos del cicle de vida de les instal·lacions dels nostres clients.

Servei de recepció: Formem al nostre personal perquè siguin ambaixadors de la marca i la primera imatge de la companyia als seus visitants.

Business process outsourcing: Inclou serveis de missatgeria interna, gestió de reprografia i gestió d'arxius.

Agents cívics: control del compliment de les normes establertes degudes a la Covid-19, tasques d'informació i vigilància d'actituds cíviques per tal de fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania, assegurar la neteja i el bon ús dels béns de la ciutat (com, per exemple, la correcta neteja de les deposicions del gossos).

P+SAC

Per a que el nostre personal se senti com a casa, donem gran importància a la creació d’un entorn laboral favorable i motivador. Realitzem accions que promouen la conservació del medi ambient, així com la defensa d’una agricultura de proximitat, ecològica i amb compromís social.

Medi ambient: Conservació i difusió de varietats antigues de la zona, creació de nous espais, gestió mediambiental i repoblació forestal.

Sempre intentem que els nostres serveis contribueixin en millorar l'eficiència i sostenibilitat del medi ambient. Per exemple, hem apostat per productes de neteja que minimitzin l’impacte mediambiental.

Jardineria: L’Heura, que fa el manteniment de la jardineria de les instal·lacions del CAP EST de Terrassa, va col·laborar en l'homenatge en record a una doctora amb la plantació de la magnòlia, un arbre triat pels seus companys per la seva simbologia.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Servei de recepció/consergeria i carteria:
PepsiCo. Serveis de recepció i missatgeria interna de la multinacional d'origen nord-americà PepsiCo Iberia a les seves seus de Madrid i Barcelona.

Servei de neteja:
Arxiu municipal contemporani i arxiu municipal intermedi de l’Ajuntament de Barcelona. Servei de neteja extraordinària dels fons documentals produïts i rebuts pels òrgans centrals del govern i l’administració de la ciutat de Barcelona, des del primer terç del segle XIX fins a l'actualitat, sota les directrius dels Conservadors de l’Entitat.

Gonsi. Servei de neteja del nou edifici Gonsi Sòcrates, que pertany a la immobiliària Gonsi i està ubicat al parc empresarial Viladecans Business Park.

Servei de jardineria:
Parc Audiovisual de Catalunya. Disseny i construcció dels jardins interiors de l’edifici, manteniment de les zones enjardinades (entorns i jardí del Claustre) i treballs d’arbrat. Serveis complementari com neteges puntuals de zones de l’edifici, retirada de runes o neteja d’espais  per futurs rodatges. Per derivació seva hem treballat per productores com Nostromus.

Diputació de Barcelona. Treballs de conservació del medi ambient a diferents Parcs naturals de Barcelona i Espais Naturals: Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Garraf i Guilleries Savassona.

Universitat Ramon Llull. Manteniment del jardí del Rectorat. Manteniment de la gespa, retall de tanques arbustives, podes, arbustatge, manteniment de la xarxa de reg i aplicació fitosanitaris (en especial a la palmera Phoenix canarensis contra el morrut).

Consorci Sanitari de Terrassa. Manteniment de diferents centres assistencials de Terrassa, Rubí i Matadepera: CAP Matadepera, CAP Est, CAP Sant Llàtzer i CAP Sant Genís de Rubí; i Centres de Salut Mental a Terrassa i Rubí.
Actuacions puntuals a l’Hospital de Terrassa com desbrosses, treballs arbrat i neteja de terrasses enjardinades.

Funerària egarense. Construcció de noves zones enjardinades del recinte del Complex Funerari: tanatori, crematori, cementiri i la zona d’aparcament. Manteniment de zones enjardinades (gespa, prades, arbustatge, gestió de l’arbrat, reg i noves plantacions). Prestació de serveis des de 1996.

Eco equip Sam. Manteniment de les zones enjardinades de la Deixalleria de Can Barba i del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de Terrassa. Condicionament de camins i zones de passeig dels animals, desbrossa d’entorns, gestió de l’arbrat i noves plantacions.

Foment de Terrassa. Manteniment de les zones enjardinades del centre de formació Campus Vallparadís. Neteja de solars de la seva propietat.

Ajuntament de Vacarisses. Neteja dels espais enjardinats i zones verdes del municipi de Vacarisses. Prestació de serveis des de maig de 2016 .
Actuacions puntuals per l’Ajuntament, com desbrossa torrenteres o plantació arbrat a diferents punts del municipi.

Ajuntament de Matadepera. Neteja i manteniment d’escocells d’arbrat viari.

Ajuntament de Sant Quirze. Desbrossa i esporga de vials d’espais públics periurbans.                  

Ajuntament Sant Llorenç Savall. Poda de l’arbrat vial.

Societat Municipal d’habitatge de Terrassa. Manteniment de diferents solars de la seva titularitat.
 
Patrimoni Municipal de Terrassa. Manteniment de jardins d’edificis municipals.  

Hitachi Air Conditioning. Gestió integral del manteniment de les zones enjardinades de la fàbrica de Vacarisses. Prestació de serveis des de 2004, per compliment de la LISMI.

IES Ferran Casablanca (Sabadell). Manteniment de zones enjardinades, sega de gespa, control del sistema de rec, retall dels tanques del xiprer, neteja general de parterres, espais i entrada al recinte. Retall i poda d’arbrat, desbrossa, manteniment de la zona esportiva i tractaments preventius necessaris (fitosanitaris, herbicides). Assessorament tècnic i altres actuacions puntuals a requeriment de l’Institut. Prestació de serveis des de 1995.

IES Santa Eulàlia, Terrassa. Manteniment de les zones enjardinades.

IES Cavall Bernat. Posta a punt de les zones enjardinades: esporga, neteja, retall, etc.

IES Matadepera. Actuacions puntuals de plantació d’arbrat i neteges, entre d’altres.

Comunitat de veïns Can Falguera. Manteniment de les zones enjardinades comuns de la comunitat de veïns: retall de la tanca del xiprer, control fitosanitari, control de males herbes del sauló i control del sistema de reg existent.

Nunc Coepi, SL. Manteniment dels jardins de les finques particulars que ells gestionen.

Industria  química Lasem. Desbrossa de l’entorn de l’edifici per la neteja i prevenció d’incendis. Prestació de serveis des de 2014.

Naturalea. Tasques de suport a aquesta empresa de bioenginyeria.
 
Omplim (Fundació CMI Godó). Preparació del terreny abans de començar obres. Servei realitzat a Montcada i Reixac.

Altres clients: Contructora Calaf, Contructora GrupMas.

Parc Audiovisual Catalunya

Ajuntament Vacarisses

PepsiCo

Arxiu municipal intermedi Aj. BCN

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top