Sessió sobre optimització de la gestió de les persones a les administracions locals

Savia i la Federació Andalusa de Municipis i Províncies continuen avançant en la seva missió de formar i capacitar sobre la gestió de les persones a les administracions locals. Per això, el 19 de setembre organitzaran una sessió presencial a Sevilla anomenada “Optimitzant la gestió de les persones a les administracions locals”.

L'objectiu de la sessió és facilitar una formació molt pràctica als responsables de les administracions locals per poder aprovar una oferta d'ocupació el 2023 que contingui una taxa de reposició d'efectius específica, a més de l'Ordinària.

Es compartiran els coneixements i les recomanacions imprescindibles i de total actualitat que permeten que la temporalitat en l'ocupació pública no superi el 8% de les places estructurals a finals del 2024.

Es facilitaran les pautes necessàries per actualitzar les plantilles amb les places estructurals perdudes al llarg dels anys, a causa de les limitacions de la taxa de reposició d'efectius.

S'hi inclourà una segona part de continguts orientada a donar les pautes de millora per fer un bon pla d'acolliment i de transferència del coneixement als nous empleats públics.

Inscriu-te aquí

Estructura de la jornada

10.00 H – Registre d´entrada
10.30 H - Inici de la Jornada. Obertura i benvinguda per: Sra. Teresa Muela Tudela, Secretària general de la FAMP.
10.30 – 11.15 – Ponència pràctica impartida per Miguel García Rescalvo: “Taxa de Reposició d'Efectius Específica de la LPE/2023 i altres vies legals per augmentar les plantilles de personal fix. Presentat per: Sr. Juan Manuel Fernández Ortega. Director del Departament de Formació i Innovació Pública (FAMP)
11:15 – 11:30 – Torn de preguntes sobre la ponència
11:30 – 12:00 – Pausa Cafè
12:00 – 12:45 – Ponència pràctica impartida per Lucía Quiroga Rey: “Els processos onboarding al sector públic”
12:45 – 13:30 – Taller/Dinàmica
14:00 – Comiat i tancament

Ponents destacats


 
Miguel García Rescalvo

Consultor, assessor jurídic i formador al Sector Públic des de 1985, especialitzat en Organització, Contractació Administrativa, Funció Pública i Recursos Humans.

Ha estat tècnic local i és sociofundador i consultor de Consultors de Gestió Pública, empresa dedicada a la consultoria, l'assessorament jurídic i la formació al Sector Públic.

Compta amb el “reconeixement per tots els anys dedicats a millorar la gestió dels recursos humans a les administracions públiques” ia la formació, atorgat per l'Associació Nacional de Responsables, Expertes i Experts en gestió de persones a l'Administració Local (ANEXPAL).
 Lucía Quiroga Rey

Experta en desenvolupament de persones i equips.

Funcionària de la Junta d'Andalusia des de fa més de 28 anys, amb experiència en llocs directius, com a cap de servei, secretària general i directora de l'Institut Andalús de l'Esport.

Formadora de l'Institut Andalús d'Administració Pública en cursos, com els MOOC de “Direcció Pública” o el de “Gestió de projectes” i en Programes, com el de “Líders Emergents” o el d'”Accés i Acolliment”.

Mentor Coach des de fa deu anys, convençuda que les nostres administracions públiques ha d'estar en continu avenç cap a l'excel·lència, caminant per la innovació, però posant sempre les persones al centre, des de la base fins als llocs directius més alts.

Un esdeveniment organitzat per:


 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top