Validated ID, SL (ViDSigner)

contacte directe: José Francisco Ruiz
info@validatedid.com
Validated ID, SL (ViDSigner)

Firma presencial

Validated ID, SL (ViDSigner)

Firma remota

Validated ID, SL (ViDSigner)

DNIe

Validated ID, SL (ViDSigner)

Firma automatitzada

PRODUCTES I SERVEIS

ViDSigner és un servei integral de signatura electrònica que s'adapta a cada cas d'ús en funció de la tipologia del signant, la capacitat tecnològica de les parts o els requeriments legals o de seguretat requerits.
ViDSigner ha aconseguit unir en un únic servei les premisses d'usabilitat i seguretat tècnica i jurídica, sovint difícils de compaginar, en qualsevol de les seves modalitats: signatura presencial (manuscrita o biomètrica), remota (mobile), local amb dispositiu segur de creació de signatura (dnie / targeta intel · ligent) o automatitzada (stamp).

Els serveis de signatura electrònica manuscrita de ViDSigner estan orientats a entorns presencials de signatura, la qual cosa permet a les administracions que els ciutadans que acudeixin a fer alguna tramitació, encara que no tinguin mitjans electrònics, puguin signar les seves sol·licituds i instàncies sobre la tablet, tal com ho farien en paper.

D'aquesta manera, els ciutadans no necessiten disposar de cap element tecnològic addicional i a l'administració pública li permet incloure la instància signada en l'expedient de forma totalment electrònica, complint d'aquesta manera el mandat de la Llei 39/2015.
 

· Signatura presencial (in person signature)

ViDSigner Bio és un servei de signatura biomètrica o digitalitzada que combina el millor de dos mons: la seguretat dels serveis de certificació digital i la biometria amb la senzillesa de la signatura manuscrita.

Des del punt de vista legal, davant d'altres solucions, és molt important saber que ViDSigner opera sota la figura jurídica de prestador de serveis de Signatura que aporta al client Seguretat jurídica, Neutralitat i Responsabilitat, i al mateix temps de molt Fàcil integració i multicanalitat i no disruptiu
Per dotar els documents de totes les evidències legals necessàries, el procés de captura de signatura empra elements de gran valor com obtenció d'elements biomètrics de la signatura codificats segons estàndard ISO, certificats digitals d'un sol ús i segells de temps per cada signatura, xifrat de les dades biomètriques amb claus custodiades en seu notarial, ... tot això es grava en format longeu en un pdf visualment comprensible.

El document resultant és autocontendio, independent de la plataforma, i pot ser distribuït molt fàcilment, facilitant l'interessat disposar del seu document amb totes les signatures pertinents incloses en format llegible i validat, com a qüestió de transparència i confiança.
 

· Signatura remota (remote signature)

ViDSigner Mobile és un servei de signatura de documents, que permet que els usuaris puguin signar documents de forma remota a través d'una app des dels seus dispositius Smartphone / tauletes o bé accedint a través d'una pàgina web des del PC, portàtil o dispositiu mòbil.

ViDSigner Mobile és un servei de centralització de claus i certificats digitals que delega la complexitat de la generació / gestió de les signatures al prestador de servei en conformitat amb el nou reglament europeu eIDAS. L'usuari simplement ha de revisar els documents que ha de signar i mostrar la conformitat inserint el seu PIN i / o autenticant mitjançant un OTP (One Time Password) o biometria.

Un dels elements clau en el procés és la identificació i autenticació dels usuaris. Per a això, l'alta dels usuaris en el servei serà dut a terme per una aplicació de registre segura connectada amb els prestadors de serveis de certificació qualificats.

Depenent de la configuració del servei, les firmes realitzades amb ViDSigner Mobile tindran la consideració de signatures qualificades d'acord amb el Reglament europeu eIDAS i seran equivalents a la signatura manuscrita.
 

· DNIe (Smartcard)

Aprofitant les capacitats de connectivitat del DNI 3.0 hem llançat una nova app gratuïta que permet a qualsevol ciutadà signar amb el nou DNI electrònic des del seu propi Smartphone a través de la tecnologia NFC.

ViDSigner DNIe permet als ciutadans signar qualsevol document de forma senzilla i amb les màximes garanties legals que són les que ofereix el nou DNI electrònic. Al contrari que amb l'anterior DNIe ─que precisava d'un lector, drivers per al PC i altres herramientas─, amb el nou només es necessitarà un telèfon intel·ligent amb NFC (la majoria ja l'incorporen) i l'app de ViDSigner.
La nova aplicació està pensada per ser adaptables a qualsevol altre document d'identitat electrònic de qualsevol altre país o targeta intel · ligent que funcioni amb NFC.
Des d'un punt de vista legal les signatures realitzades amb ViDSigner DNIe seran considerades firmes qualificades d'acord amb el Reglament europeu eIDAS i seran equivalents a la signatura manuscrita.
Minisite DNIe.
 

· Signatura automatitzada (Automatic Signature)

En determinats processos es requereix la realització de signatures automàtiques sense necessitat d'intervenció de l'usuari.
ViDStamper permet la signatura de documents en entorns no presencials de forma totalment desatesa a partir d'un certificat digital allotjat i custodiat remotament.

Els certificats emprats per a la signatura remota de documents poden ser certificats reconeguts emesos per un prestador de serveis de certificació reconegut i poden ser custodiats en un dispositiu segur de creació de signatura.

Es tracta de la mateixa manera que en el cas de ViDSigner Mobile d'un sistema de signatura electrònica convencional alineat amb la nova directiva europea de signatura (eIDAS), en aquest cas amb els sistemes de segellat i com a servei de segell d'òrgan per a l'actuació automatitzada de administracions públiques.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Terrassa
Ajuntament de Parets
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Ajuntament de Mollet del Vallés
Ajuntament de Sant Joan Despí
Ajuntament de Sant Just
Ajuntament de Premià de Mar
Consell Comarcal de Osona

VIDEOS RELACIONATS

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top