Sinapse Energia entra com a membre regular al Consorci TALQ

Sinapse entra com a membre regular al Consorci TALQ. El Consorci TALQ és un nou consorci d'actors de la indústria d'il·luminació. El seu objectiu és establir un estàndard mundialment acceptat per les interfícies de programari de gestió de control i vigilància per a xarxes heterogènies d'enllumenat exterior i crear així la interoperabilitat entre les xarxes d'enllumenat exterior.

La interfície TALQ és un programari (capa d'aplicació) de protocol. Es pot implementar en dispositius diferents que s'utilitzen en els sistemes. La interfície TALQ s'assegura que els diferents dispositius entendre, ja que parlen el mateix "idioma".

L'especificació TALQ s'especifica un idioma de l'aplicació i el protocol per a l'operació i gestió de xarxes d'enllumenat exterior (OLN). Això ha estat identificat i confirmat pels clients i actors clau en la indústria de la il·luminació com una de les necessitats que s'han d'abordar per augmentar el mercat de solucions de OLN.

D'aquesta manera, Sinapse ara és membre del consorci per col·laborar i participar activament en la definició d'aquest estàndard.

"Des Sinapse pensem que l'administració remota i el mesurament dels sistemes d'il·luminació a l'aire lliure seran obligatoris a partir d'ara. Informació i control són necessaris si volem millorar la gestió, i per tant l'eficiència d'aquest tipus de sistemes. Unint-nos al consorci esperem contribuir amb la nostra experiència adquirida per tal d'assolir un estàndard en aquest camp, ja que invertirem fortament en el desenvolupament de productes basats en Talq. Creiem fermament que aquest és un pas en la direcció correcta", segons Álvaro Díaz Aguilar, director de R + D, Sinapse Energia, S.L. Sinapse disposa d'un equip altament qualificat d'enginyers especialitzats en camps com l'electrònica, desenvolupament de programari i comunicacions: “estem segurs que podem contribuir amb bones idees i mètodes per al consorci. També esperem millorar la nostra relació amb les empreses que formen el consorci i adquirir una visió global de les diferents solucions per tal de conèixer diferents punts de vista pel que fa a la gestió, mesurament i control en instal·lacions d'enllumenat exterior”.
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top