S'inicia el servei de control de qualitat de la neteja viària i de la recollida dels residus de Badalona

Aquests dies s'ha posat en marxa el servei de control de qualitat de la neteja viària i de la recollida de residus a Badalona. Dos anys després de la posada en marxa de l'actual contracte de neteja, adjudicat a l'empresa FCC, el nou servei té per objectiu la millora contínua de la prestació.

El control de qualitat es contempla en l'oferta tècnica i econòmica de l'empresa adjudicatària FCC i es valora en un cost de 25.000 euros anuals, inclosos ja en el pressupost aprovat, i per un període de 4 anys. L'àmbit d'actuació són els serveis de neteja viària, recollida de residus, manteniment de contenidors i gestió de les deixalleries.

El regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gràcia, considera que amb aquest control de qualitat “es garanteix que la neteja viària i la recollida de residus a Badalona es duguin a terme d'una manera eficaç i amb una millora continua de la prestació”.

L'encarregada de fer el control és Lovic SL, una empresa amb àmplia experiència en el sector del disseny i control de serveis urbans. Entre les tasques que durà a terme hi ha la inspecció i el control del servei mitjançant l'establiment d’indicadors de mesura del grau de netedat, el seguiment de la conservació de les xarxes de contenidors; i la revisió anual de les instal·lacions de les deixalleries.


Font:  Ajuntament de Badalona
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top