S’instal·la el nou revestiment de la font de la plaça del Canal de Reus

L’Ajuntament de Reus ha iniciat els treballs d’instal•lació del nou revestiment de la font de la plaça del Canal, en el marc dels treballs d’arranjament i millora d’aquest indret de la ciutat. L’actuació consisteix en l’arranjament del vas exterior del sortidor d’aigua, i ha de contribuir a millorar la imatge de l’entrada a la ciutat des de la carretera de Salou. La font s’havia malmès com a conseqüència del pas del temps i, especialment, a causa dels productes utilitzats per al manteniment de l’aigua.

L’obra, amb un cost de 60.000 euros, ha estat adjudicada a Talleres Valero Reus SL. La direcció tècnica va a càrrec de la Brigada Municipal.

El sortidor de la plaça del Canal està format per dos vasos a diferent nivell. L’actuació es realitzarà a la pell exterior del vas superior. Es tracta d’un vas de formigó, el perímetre exterior estava revestit amb xapa d’acer patinable. La intervenció preveu la neteja i reparació puntual del vas; i la instal•lació d’un nou revestiment amb panells de fibra de vidre, especialment formulats per resistir els productes utilitzats per al tractament de l’aigua. Els panells es col·locaran sobre un rastells d’acer inoxidable.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top