S'instal·len 3 nous desfibril·ladors a equipaments municipals de Premià de Mar

L’Ajuntament de Premià ha instal·lat 3 nous desfibril·ladors a equipaments municipals. En concret els aparells s'han ubicat a l'OAC de la Casa Consistorial, al Centre Cívic i a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras. Amb aquests 3 nous aparells, el nombre de desfibril·ladors que hi ha a instal·lacions municipals de Premià de Mar arriba als 10. Fins ara, hi havia 4 equips en les dependències i vehicles de patrulla de la Policia Local i els altres 3 a instal·lacions esportives: el Pavelló Municipal d'Esports, el Pavelló Voramar i el Camp Municipal de Futbol.

Cal recordar que la implementació de desfibril·ladors a dependències municipals i als vehicles de patrulla de la Policia Local és conseqüència de la moció, impulsada pel grup municipal d'ERC-JxP, que va rebre els vots favorables de tots els grups en el ple de gener de 2016. La moció, que buscava convertir Premià de Mar en un "municipi cardioprotegit", demanava entre altres coses, dotar dels equips de desfibril·ladors necessaris als equipaments adients i promoure la formació apropiada entre el personal que presta servei en aquestes dependències. En aquest sentit, els treballadors dels diferents equipaments estan realitzant ja una formació de 6 hores de duració, acreditada per la Generalitat de Catalunya, sobre l'ús de desfibril·ladors i les tècniques de suport vital bàsic.

El desfibril·lador automàtic és un dispositiu de fàcil utilització que pot ser aplicat per qualsevol persona, encara que no disposi de coneixements sanitaris específics.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top