EFFILOGICS Technologies, S.L

contacte directe: Francesc Massana
francesc.massana@effilogics.com
EFFILOGICS Technologies, S.L

Plataforma de Gestió Energètica

EFFILOGICS Technologies, S.L

Equips, sensors i dispositius

EFFILOGICS Technologies, S.L

Monitorització

EFFILOGICS Technologies, S.L

Control & Smart

EFFILOGICS Technologies, S.L

Serveis Professionals

PRODUCTES I SERVEIS

Effilogics és expert en sistemes de medició d'eficiència energètica

Effilogics simplifica el procés de millora constant de l'eficiència energètica en edificis, proporcionant un conjunt d'eines que permeten fer un anàlisi comprensible i un control intel·ligent de les ineficiències detectades.


effiMAP

Effilogics Technologies ha desenvolupat la plataforma web intel·ligent effiMAP de gestió de l'eficiència energètica en edificis, que integra consums tant d'energia, d'aigua, de gas i generació de residus. Amb effiMAP els gestors d'edificis, interns i externs, podran, de forma més fàcil, ràpida i senzilla tenir sota control les despeses operatives des de qualsevol indret.
effiMAP està basat en una solució cloud (SaaS), on es mostra, tracta i actua sobre tota la informació procedent de la xarxa de dispositius i sensors instal·lada en l'edifici monitoritzat.
La plataforma presenta i gestiona informació estructurada en funció de perfils d’usuari i permisos per tal d’adaptar-se a les necessitats reals.

Funcionament i procés de la plataforma de gestió d’eficiència energètica en edificis:
· Desplegament dels sensors inalàmbrics d’instal·lació immediata en l’edifici a monitoritzar
· Recollida de dades històrica i en temps real
· Presentació dades a l'effiMAP
· Anàlisi de dades recollides i establiment de conclusions i recomanacions
· Presa de decisions de canvi de processos, hàbits, etc o canvi d’equipaments.
· Actuació (control) en temps real d’equips per obtenir estalvis directes reals

Avantatges de la plataforma effiMAP:
· Poder prendre decisions en base a dades reals i no en suposicions o hipòtesis
· Oblidar-se de tasques repetitives i costoses d'anàlisis d'informació
· Dedicar-se exclusivament a la presa de decisions importants del seu negoci
· Seguir en temps real l'evolució dels estalvis generats a partir de millores implantades o realitzar accions correctores
· Disposar d'informació pel control de costos del seu negoci
· Controlar de manera remota clima, il·luminació i equips del seu negoci per evitar consums innecessaris
· Complir amb les polítiques de sostenibilitat corporativa i el compliment de normatives establertes


Hardware & Networking

effiCORE

EffiCORE és el concentrador intel·ligent que és responsable de la comunicació i tràfic de les dades entre el sensors, mesuradors i actuadors (inalàmbrics) i la plataforma o software de gestió effiMAP. Això es fa via Wi-fi, Ethernet o 3G i envia les dades als servidors en el núvol, on es guardarà l'històric de les mesures realitzades . El resultat és un sistema robust que funciona de forma fluida en el que la comunicació d'anada i tornada és immediata i permet veure la informació en pantalla i actuar sobre el sistema en temps real.

Integració amb sistemes pre-existents:
Effilogics integra un ampli ventall de dispositius hardware de diferents tecnologies i fabricants amb l'objectiu d'adaptar la nostra plataforma a sistemes pre-existents en els edificis. Dins d'aquests, trobem les tecnologies que provenen del camp de l'automatització industrial (MODBUS, SCADA, BMS) i de la domòtica (KNX, LONWORKS, BACNET). L’objectiu és aprofitar la infraestructura existent i complementar aquests sistemes amb un servei d’explotació de dades i actuació molt més amigable i orientat a molts més perfils d’usuari que no el purament tècnic i amb unes prestacions que els sistemes actuals no tenien contemplats.

Comunicacions wireless plug&play per a una implantació fàcil i econòmica:
Quan es planteja implantar un sistema d'estalvi energètic a edificis existents, és bàsic l'ús de tecnologies sense fils que permeten crear una xarxa escalable i flexible sense la necessitat d'encarir la instal·lació amb el cost del cablejat, canalitzacions, etc. i amb la possibilitat de moure i canviar-ho tot amb molta facilitat. Aquesta característica fonamental ens permet dotar les nostres instal·lacions de major resolució i de sensors/actuadors addicionals que permeten dotar d'intel·ligència al sistema, com comptadors parcials, vàlvules, relés, sondes de temperatura, sondes de lluminositat, detectors de presència, detectors de porta oberta, etc. Les principals tecnologies de comunicació wireless que utilitza el sistema d'Effilogics estan basades en els estàndard internacionals IEEE 802.15.4, ZigBee i WiFi, si bé es poden fer instal·lacions amb solucions totalment cablejades.


Software & Intelligence

Cloud computing i big data aplicats a internet of things
Effilogics ha desenvolupat íntegrament una plataforma software basada en diferents tecnologies web amb l'objectiu de simplificar al màxim el procés de monitorització, anàlisis i actuació. En primer lloc, les tecnologies Cloud Computing permeten oferir una plataforma totalment escalable, distribuïda, accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet (PC, Smartphone o Tablet) i que evita a l'usuari final dependre d'una infraestructura dedicada. Les tècniques de Big Data son imprescindibles per convertir els milions de registres generats per cada instal·lació en informació útil comprensible per l'usuari. Tot això aplicat sobre les tecnologies d'Internet of Things, on gran quantitat de nodes distribuïts es comuniquen de manera eficaç i es reconfiguren quan és necessari de manera automàtica.

Business intelligence, pattern recognition per oferir recomanacions d'estalvi automàtics
Effilogics tracta la informació generada utilitzant tècniques de business intelligence i la presenta de la manera més comprensible possible a l'usuari, amb l'objectiu que aquest trigui el menor temps possible en entendre quant, on, com, qui i per què s'està sent ineficient. A partir d'aquest moment, el sistema aprèn del comportament mitjançant tecnologies d'intel·ligència artificial del propi edifici i de les persones que l'ocupen, de manera que la plataforma automàticament emet recomanacions d'estalvi i eficiència.


Serveis

MONITOR lògics- servei bàsic per usuaris finals

Dissenyat per usuaris que requereixin només d’una visió de conjunt i de forma ràpida de l'eficiencia energetica del seu negoci i dels indicadors operacionals claus del mateix (KPI's). El sistema és fàcilment adaptable a necessitats visuals específiques.

ANALYSIS lògics- Per usuaris avançats
Dissenyat per usuaris que vulguin entrar al detall del funcionament de les operacions del seu negoci, explotant les dades recollides per la xarxa de sensors per la recerca i detecció d'ineficiències i poder quantificar-les. L’anàlisi permetrà extreure conclusions i presentar aquesta informació a l’usuari final de forma més entenedora i agregada.

SMART lògics- Per usuaris amb control
Dissenyat per tenir un control real sobre els actuadors claus del seu negoci (KPA), els quals el conduiran fins la millora en eficiència energètica i en sostenibilitat, de forma manual i mitjançat la programació de regles intel·ligents en funció dels paràmetres d’entorn en cada àrea d’actuació.

P+SAC

Suport a la Consultoria energètica

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Ajuntament de Rubí: monitorització d’edificis o instal·lacions municipals

IFA (Institución Ferial Alicante): Monitorització i control de dependències i recintes interns de la fira.

Abertis: projecte intern per Smart city

CO2.0: monitorització i anàlisi de CO2 en oficines

SunWay: Telemesura i telecontrol hotel 129 habitacions

I2cat: monitorització i control energètic oficines

COPISA: monitorització oficines

VIDEOS RELACIONATS

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top