SISTEVEN presenta el nou recuperador de calor: REC EC

Els recuperadors de calor de SISTEVEN han estat dissenyats per garantir la qualitat de l'aire interior i la climatització, amb una alta eficiència energètica i baix consum.

Són molts els beneficis que ofereix el REC EC com l'estalvi energètic, el baix nivell sonor, la facilitat d'instal·lació i manteniment i la durabilitat deguda a la xapa prelacada i els perfils estructurals d'alumini.


Els recuperadors de calor REC/EC permeten reduir la demanda energètica dels edificis i millorar la qualitat de l'aire a l'interior. Incorporen diferents etapes de filtratge, satisfent els requisits establerts per la legislació vigent (RITE).

Addicionalment, el seu disseny compacte, juntament amb l'ús de materials de gran qualitat i la possibilitat de modificar l'orientació de les boques d'impulsió i retorn, fan d'aquest equip un clar referent al mercat gràcies a la seva gran durabilitat i facilitat d'instal·lació. fals sostre o coberta.
 
A més, aquest equip també disposa d'un control automàtic que permet la programació horària, el control de cabal segons els nivells de CO2 i la connexió de l'equip a un sistema de control centralitzat (BMS), habitualment mitjançant protocol MODBUS RTU.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top