Smart City Expo i 4YFN creen una àrea sobre emprenedoria mobile i ciutats intel·ligents

Smart City Expo World Congress (SCEWC), principal cimera internacional sobre ciutats intel•ligents, organitzada per Fira de Barcelona i 4 Years From Now (4YFN), la trobada internacional de startups mobile impulsada per Mobile World Capital Barcelona i GSMA, organitzarà a la propera edició del certamen sobre ciutats intel·ligents el nou 4YFN Village. Aquest espai acollirà també emprenedors i startups centrades en solucions urbanes intel·ligents basades en tecnologies mòbils. A més, la col·laboració també suposarà la participació del 4YFN al programa congressual i la celebració d'una edició urbana del 4YFN Awards.

4YFN Village neix com una zona expositiva per startups amb projectes en el camp de la sostenibilitat, la mobilitat, l'energia, la tecnologia o la governabilitat en una ciutat intel·ligent. Ubicat dins de la Smart City Plaza, centre de la exposició del Saló, l'espai reunirà fins a 40 startups nacionals i internacionals que presentaran els seus projectes al públic internacional.

L'acord també implicarà la participació de Mobile World Capital Barcelona al programa congressual de SCEWC a través de tres ponències per fomentar l'emprenedoria en l'àmbit de les ciutats intel·ligents. Les conferències tractaran les necessitats i reptes d'una startup en l'entorn d'una smart city i com potenciar l'escalabilitat dels projectes per maximitzar el seu impacte global.

La col·laboració entre SCEWC i 4YFN també suposarà la convocatòria dels primers 4YFN Awards Smart City Edition, una competició de startups per reconèixer les propostes més disruptives en la industria de les solucions urbanes intel·ligents. El procés d'inscripció està obert i les startups poden fer arribar la seva sol·licitud dins el 25 de setembre. L'organització seleccionarà cinc finalistes que, durant el Smart City Expo World Congress, presentaran els seus projectes en pitches de 5 minuts. El jurat, format per professionals i inversors del sector tecnològic i de l'emprenedoria, valorarà la innovació, viabilitat i potencial de cada proposta i seleccionarà un guanyador.


Cinquena cimera sobre smart cities

Smart City Expo World Congress, que celebrarà la seva cinquena edició del 17 al 19 de novembre, presentarà nous espais i reunirà el simposi Citysense organitzat pel Banc Mundial i tindrà un focus especial en mobilitat intel·ligent per la seva coincidència amb la cinquena edició de BcnRail. A la seva última edició va reunir a Barcelona a 11.000 assistents; més de 400 ciutats; i a científics i pensadors disruptius juntament amb directius de les empreses líders del sector i representants de ciutats del cinc continents per compartir coneixements, promoure noves iniciatives i fer front als desafiaments urbans del futur.


Emprenent al sector Mobile


4YFN, trobada internacional de startups mobile impulsada per Mobile World Capital Barcelona i GSMA, és una plataforma de negocis on descobrir noves iniciatives emprenedores del sector mobile. La trobada posa en contacte startups amb potencials inversors i permet a les companyies més consolidades gaudir d'un entorn d'innovació en què identificar noves oportunitats. Mobile World Capital Barcelona (MWCB) és una iniciativa destinada a convertir la ciutat en un centre de referència de tecnologies mòbils i digitals, així com millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top