SODECA amplia el seu catàleg de solucions amb els nous recuperadors de calor eficients

SODECA continua milorant les seves solucions de ventilació aplicades a edificis per a donar resposta a la necessitat de respirar benestar, gaudir de comfort i estalviar energia a través de la millora d ela qualitat d’aire interior o IAQ (indoor Air Quality). En concret, presenta els recuperadors de calor d’alta eficiència RECUP/EC BS Y RECUP/EC H per a fals sostre i coberta o sala tècnica, respectivament.

Els recuperadors de calor són sistemes de ventilació que ens permeten renovar l’aire en edificis, climatitzar-lo i al mateix temps, estalviar energia en el procés. Es posicionen com a una de les millors solucions per aconseguir l’eficiència energètica i qualitat de l’aire que respirem en espais interiors. Són solucions d’alta eficiència tècnica i d’estalvi energètic. Un pas imprescindible cap a un món sostenible i amb aire més saludable.

Es recomanen recuperadors de calor en tota instal·lació climatitzada per a obtenir un important estalvi energètic. SODECA se suma des de fa temps a l’objetiu internacional i de la Unió Europea de la millora de l’eficiència energètica en edificis. És per aquest motiu que els models de recuperadors d’alta eficiència RECUP/EC BS i RECUP/EC H incorporen panells XPS amb trencament de pont tèrmic, per aportar un millor aïllament.


RECUP EC/ BS i RECUP/EC H

RECUP/EC BS: Són recuperadors de calor d’alta eficiència amb bescanviador de plaques a contraflux, control automàtic i motors EC Technology, per a la instal·lació en fals sostre.


                                                  
RECUP/EC H: Són recuperadors de calor d’alta eficiència amb bescanviador de plaques a contraflux, control automàtic i motors EC Technology, per a la instal·lació a coberta o sala tècnica.

Uns equips per a la millora de qualitat d’aire tant en locals comercials, oficines o equipaments públics que compten amb:

•    Motors EC Technology
•    Bescanviadors de plaques a contraflux
•    Alta eficiència energètica
•    Aïllament tèrmic i sonor  
•    By-pass inclòs
•    Filtres dissenyats per al compliment de la normativa RITE (El Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques en Edificis)  En els recuperadors, el control automàtic pot aportar una gran varietat de funcions segons sèries o models d’equips, com la programació horària, el control de cabal segons els nivells de CO2 o la connexió de l’equip a un sistema de control centralitzat (BMS) nivells de CO2 o la connexió de l’equip a un sistema de control centralitzat (BMS), habitualment mitjançant el protocol MODBUS RTU.


Podeu consultar el nou catàleg en el següent link SODECA_FO64_RECUP-EC_RECUP-EC-BS_2021_NACIONAL_ES.pdf


VEURE TAMBÉ:


SODECA presenta PF I PF/ATEX, els ventiladors centrífugs d’alta eficiència tipus Plug Fan
Nova tarifa 2021 de SODECA


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top