SODECA amplia els seus centres productius amb una nova planta de fabricació a Manlleu

SODECA SLU, com a referent internacional en solucions de ventilació, i part del potent grup industrial SODECA GROUP, es dedica al disseny, fabricació i muntatge de ventiladors industrials i comercials. Amb seu a Ripoll compta amb dotze filials a tot el món, sis plantes de producció i un centre europeu de recerca, fruit del procés d'internacionalització de l'empresa.

Un dels conceptes que diferencien SODECA és la seva ràpida capacitat d'adaptació seguint les necessitats de cada client arreu del món, oferint solucions a les seves necessitats reals. Amb aquesta filosofia, s'ha anat consolidant un projecte, on l'equip de SODECA, en constant formació, ha aconseguit expandir-se per tot el món i oferir la millor qualitat en producte i servei.

 

Aquest mes de maig, s'ha posat en funcionament un nou centre de producció a Manlleu (C/ Eduard Rifa, 63). El principal motiu d'aquesta inversió és poder atendre l'augment de demanda de ventiladors de grans dimensions per a mantenir la reputació mundial de SODECA com a proveïdor de productes de qualitat i excel·lent atenció al client.

El nou centre de producció de SODECA a Manlleu compta amb 2.560 m2 construïts i està equipat amb cinc nous sistemes lleugers, un pont grua de gran capacitat, un laboratori de proves i personal qualificat. En aquestes instal·lacions es fabriquen ventiladors de grans dimensions, com els que es troben en els túnels, per a garantir una ventilació segura i eficient. A més, tots aquests equips són posats a prova en el laboratori de la nau mitjançant proves específiques com les denominades Factory Acceptance Test (FAT).


 
El procés d'expansió a SODECA GROUP és una estratègia a llarg termini que permetrà fer nous productes, més competitius i ajustats a les demandes de països de tot el món que s'han interessat per la línia de productes de la marca.

Aquesta projecció internacional garanteix als treballadors de l'empresa una estabilitat i projecció de futur a llarg termini amb estratègies i projectes a escala mundial. Actualment, es requereixen molts perfils per a cobrir l'expansió del grup i l'empresa anima a totes aquelles persones amb ganes de formar part d'aquest projecte a contactar directament per unir-se a aquest gran equip.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top