SODECA llança la nova generació eficient en solucions de ventilació

SODECA ofereix solucions en ventilació industrial, evacuació de fums, pressurització d'escales i millora de la qualitat de l'aire interior. Avui dia SODECA s'ha convertit en un dels líders internacionals al sector de la ventilació, destacant les solucions de protecció contra incendis en l'especialitat d'evacuació de fums i pressurització d'escales i vies d'evacuació.

Per això a SODECA la nova gamma d'unitats de ventilació amb EC Technology sobrepassen els requisits exigits en matèria de reducció d'emissions de CO2 col·laborant així amb l'objectiu KIOTO adoptat per la UE per a la reducció d'emissions.

Amb els productes “EC Technology” de SODECA s'aconsegueix a més d'estalviar energia, s'aconsegueix una reducció més gran en l'impacte mediambiental i acústic gràcies al seu baix nivell sonor, posicionant-se així a l'avantguarda del sector de solucions de ventilació.

Avantatges de les solucions eficients SODECA:

- REDUEIX DESPESES DE CONSUM ENERGÈTIC
 -REDUEIX L'IMPACTE MEDIAMBIENTAL
- VENTILACIÓ EQUILIBRADA EN TOT MOMENT
- INSTAL·LACIÓ CENTRALITZADA I FACIL MANTENIMENT
- ESTALVI ENERGÈTIC DEL 70% GRÀCIES A EC TECHNOLOGY
- SOTA NIVELL SONOR

Descarregar nou catàleg de solucions eficients: https://www.sodeca.es/upload/imgCatalogos/ES/SODECA_CT14_SOLUCIONES_EC_TECHNOLOGY_ES.pdf 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top