SODECA ofereix eficiència en ventilació i qualitat de l'aire interior amb solucions de tractament d'aire per a diferents aplicacions

SODECA disposa de les solucions més completes en ventilació i tractament d´aire per aconseguir que l´aire que respirem tingui la màxima qualitat per al nostre benestar i sigui respectuós amb el nostre entorn. Filtrar, desinfectar i purificar l'aire a interiors és clau per aconseguir espais lliures de contaminants i altres patògens que perjudiquen la nostra salut. SODECA presenta un nou catàleg que aplega els equips per oferir una solució, amb la tecnologia més adequada, als requeriments de cadascun dels projectes.

Dins dels edificis hi ha factors que perjudiquen l'aire que respiren els nostres pulmons. La humitat i la temperatura interior juntament amb diferents contaminants dels habitacles se sumen als elements nocius que provenen de l'exterior. Una mala ventilació natural i una instal·lació inadequada incrementen els riscos d'inhalar virus, bacteris i altres contaminants que perjudiquen la nostra qualitat de l'aire interior (CAI en anglès, IAQ).

Per poder oferir el millor servei, s'han desenvolupat noves solucions amb la tecnologia més adequada per a cada aplicació. Des d'unitats purificadores per a sostre fins a mòduls que incorporen diferents tecnologies amb un ampli ventall de possibilitats i respecte mediambiental.

Cada ambient necessita una solució tècnica adequada per a la millora de la qualitat de l'aire interior segons el contaminant que l'afecti. És per això que SODECA ha desenvolupat equips amb diferents tecnologies per donar resposta a tots els problemes relacionats amb la qualitat de l'aire interior per desinfectar:

Ionic Technology: Solucions amb tecnologia iònica, per eliminar virus, bacteris i males olors.
Filter solutions: Solucions amb filtres HEPA i filtres F9 per a problemes amb partícules sòlides.
Ultraviolet Light: Solucions amb llum ultraviolada UVc per a la inactivació de virus, bacteris i gèrmens.
Photocatalysis: Solucions amb fotocatàlisi per a espais que requereixen una alta eficàcia de desinfecció.
Electrostatic Filter: Solucions amb filtres electrostàtics per a l'eliminació de greixos i olors.
Activated carbon filters: Solucions amb filtres de carbó actiu per a l'eliminació de compostos orgànics volàtils, atrapar olors, gasos i al·lèrgens.


AIRE NET I FILTRAT AMB UNITATS ECOLÒGIQUES (ECOLOGY UNIT)

Reduir els nivells de fums i olors que es produeixen per exemple a les cuines industrials respectant el medi ambient és possible gràcies a la incorporació de la tecnologia de filtres electrostàtics i de carbó actiu a les solucions de filtració i neteja de l'aire.

Per a espais amb elevats nivells de concentració de persones i amb ambients grassos és imprescindible un sistema de ventilació dissenyat per aconseguir un aire net i filtratge. SODECA ofereix, a més, solucions amb un clar compromís de respecte mediambiental, que eliminen les partícules en suspensió, evitant que la brutícia a l'aire afecti llocs propers a la zona de treball. Amb una filtració i desinfecció eficaç aconseguim un aire net i un entorn saludable oferint un millor confort per a tot l'equip de treballadors.

SODECA en la seva constant aposta per la sostenibilitat ha desenvolupat solucions reconegudes com Ecology Unit. Uns equips que suposen una ajuda important per protegir el medi ambient dels contaminants generats a l'interior. Aquestes unitats ecològiques són el resultat del ferm compromís de SODECA per innovar en responsabilitat social i en sostenibilitat a favor de l'entorn, el confort i el benestar.


PURIFICADORS D'AIRE AMB LA TECNOLOGIA MÉS ADEQUADA

Els purificadors dʻaire de SODECA ajuden a mantenir lʻaire net de virus i bacteris, complint totes les normatives de seguretat i salut. Solucions per a la purificació d'aire interior estan avalades pel compliment de la normativa vigent (EN 14476) i tenen certificacions validades per laboratoris externs i organitzacions independents, així com proves de camp seguint mètodes estandarditzats.


UNITATS DE FILTRACIÓ I DESINFECCIÓ PER A DIFERENTS APLICACIONS

SODECA ha dissenyat unitats que s'integren a les instal·lacions de ventilació i tractament d'aire pensant en diferents aplicacions. Des de ventiladors en línia per a conductes, passant per unitats purificadores d'aire, amb càmera germicida UVc fins a unitats de sostre per a la purificació i desinfecció de l'aire amb filtració HEPA H14, són algunes de les solucions pensades per donar resposta a totes les necessitats possibles.


UVC: SOLUCIONS PER INACTIVAR MICROORGANISMES
Gràcies a la radiació de les càmeres germicides, que incorporen llums ultraviolats


RECUPERADORS DE CALOR: NETEJA, DESINFECCIÓ DE L'AIRE I ESTALVI ENERGÈTIC

Benestar, confort i estalvi energètic. Locals comercials, oficines, hostaleria o equipaments públics tenen a la vostra disposició els millors equips de recuperació de la calor eficients. Els recuperadors de calor són sistemes de ventilació que ens permeten renovar l'aire en edificis, climatitzar-lo i alhora estalviar energia en el procés.


ANÀLISI I MONITORITZACIÓ PER A LA MILLOR SOLUCIÓ

Monitoritzar la correcta qualitat de l'aire per facilitar la ventilació adequada en espais tancats és clau per garantir un ambient saludable i lliure de patògens. Per exemple, controlant els nivells de CO2 sabem si la ventilació és suficient i coneixem els riscos reals de contagi a temps real, analitzant la càrrega vírica a l'aire exhalat. Per oferir la millor solució és imprescindible fer prèviament una anàlisi de la qualitat de l'aire interior.


UNA WEB APP PER SELECCIONAR L'EQUIP MÉS ADEQUAT

SODECA ha desenvolupat una aplicació web pensada per facilitar la selecció de purificadors portàtils. Aquest selector permet des de la pàgina web de SODECA trobar ràpidament l'equip més adequat per a cada necessitat. De manera ràpida i senzilla, lusuari només haurà demplenar un simple formulari. Després d'analitzar els resultats, obtindreu la proposta dels productes més adequats a cada situació.

Link per accedir a la web app https://www.sodecawebapps.com/airpurifierselector/es/1

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top