SODECA presenta els kits amb control intel·ligent per a la regulació de co2

Aquests equips de SODECA tenen l'objectiu de posar fi a la concentració del CO2 en espais interiors, és clar, sense renunciar a l'eficiència.

La solució més eficient i efectiva per a la reducció del diòxid de carboni (CO2) en espais interiors consisteix a ventilar a través de sistemes de ventilació mecànica controlada (VMC).

En entorns tancats de concurrència pública, on no es disposa d'una ventilació adequada, la quantitat de CO2 va augmentant progressivament. Aquest augment de CO2 es tradueix en mals de cap, cansament, pèrdua de concentració i reducció del rendiment. Per això, el mesurament i la reducció del CO2 en espais tancats és fonamental per mantenir una bona qualitat de l'aire interior, prevenir malalties respiratòries i conservar un ambient saludable.

La instal·lació de sistemes VMC amb dispositius CAP-CO2/EC aconsegueixen una reducció del consum energètic del sistema de ventilació, ja que en funció de la lectura de CO2 aquest es regula per aconseguir l'equilibri perfecte. De la mateixa manera, aconseguim una reducció també en el consum energètic del sistema de climatització atès que aquest només s'activa si és necessari.

Els dispositius de control CAP-CO2/EC són ideals per a sistemes de ventilació dʻaire equipats amb motor EC Technology que incorporen electrònica integrada.

A més, trobem una integració completa gràcies a l'ampli camp de la tecnologia “IoT” (l'Internet de les coses) el que ens permet monitoritzar i interactuar amb el dispositiu basant-se en les dades rebudes dels equips i actuar al moment a través de la plataforma de gestió de forma simple des del nostre propi mòbil. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top