SODECA presenta la nova web app: el selector de purificadors d’aire portàtils per a professionals i usuaris.

‎SODECA presenta la seva nova aplicació web app pensada per facilitar la selecció de purificadors portàtils i per a professionals i usuaris.

Una eina àgil i segura que permet trobar ràpidament l'equip més adequat per a cada local o espai interior. Les seleccions es poden fer per a un edifici, una botiga, farmàcia o qualsevol tipus de negoci. L'usuari només haurà d'omplir els camps d'un formulari bàsic i obtindrà la proposta de solucions per oferir un aire purificat i amb garanties.

De manera ràpida i senzilla, l'usuari únicament haurà d'omplir un formulari sobre les dimensions del local, activitat que es realitza i si es disposa o no d'un sistema d'aportació d'aire fresc mitjançant ventiladors.

D’aquesta manera, SODECA després d'analitzar els resultats, aquesta eina oferirà una proposta dels productes més apropiats, segurs i certificats.

L’usuari disposarà a més d'una comparativa de solucions, la possibilitat de rebre assessorament personalitzat pel departament tècnic i comercial de SODECA.

Aquest web app també és responsive, és a dir, adaptada perquè es pugui accedir des de qualsevol dispositiu mòbil, per facilitar l'accés als interessats, a un clic.
QUALITAT D’AIRE INTERIOR

Els purificadors d'aire de SODECA ajuden a mantenir l'aire net de virus i bacteris, complint totes les normatives de seguretat i salut. Aquests equips portàtils tenen aplicacions en espais comuns que requereixen el tractament de l'aire interior de manera continuada.

Les solucions per a la purificació d'aire interior de SODECA estan avalades pel compliment de la normativa vigent (EN 14476) i compten amb certificacions validades per laboratoris externs i organitzacions independents, així com proves de camp seguint mètodes estandarditzats. Entre elles destaca el recent certificat de el 100% d'efectivitat al davant al Mengovirus, microorganisme pertanyent a la mateixa família que la SARS-CoV-2, causant de la malaltia COVID-19. Un estudi que certifica que, a partir de 10 minuts, segons equips, s'elimina dit virus, així com fins al 100% de bacteris i fongs (segons models i mida).
Link per a accedir a la web app https://www.sodecawebapps.com/airpurifierselector/es/1

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top