SODECA presenta PF I PF/ATEX, els ventiladors centrífugs d’alta eficiència tipus Plug Fan

SODECA continua millorant les seves solucions de ventilació apostant pel disseny i fabricació de models amb alta capacitat d'adaptació a aplicacions. En aquesta ocasió presenta els ventiladors centrífugs PF i PF / ATEX, per als sistemes de ventilació i aire condicionat, unitats de tractament d'aire (UTA), equips de refrigeració, tot tipus de maquinària i les sales blanques. Pensats per a aplicacions de mitja i alta pressió.

Es caracteritzen pel seu disseny compacte, dissenyats i fabricats pensant en alta capacitat d'adaptació a espais i a les diferents aplicacions. També destaquen per la fàcil instal·lació i manteniment. Són ventiladors d'alta qualitat, construïts amb xapa d'acer galvanitzat i la turbina, amb àleps a reacció. Compten amb presa de pressió i opció de control automàtic.


Amb certificació ATEX

Qualsevol dispositiu instal·lat en una atmosfera explosiva ha d'estar preparat per evitar la ignició d'una explosió. Els models PF / ATEX són ventiladors específics preparats per treballar en atmosferes explosives, complint amb les especificacions de les normatives més exigents. Uns equips que ofereixen la màxima seguretat i qualitat a l'complir amb la directiva ATEX 2014/34 / UE i la norma EN 14986 per treballar en atmosferes explosives de gas o pols.

SODECA garanteix la qualitat de les seves solucions i assegura al màxim la seguretat de les persones i instal·lacions.


Podeu consultar el nou catàleg en el següent link https://www.sodeca.com/upload/imgCatalogos/ES/SODECA_FO68_PF_2021_ES.pdf

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top