SODECA presenta un complet catàleg que reuneix les solucions per a millorar la qualitat de l'aire interior

‎SODECA llança una completa guia de tecnologies i solucions per a millorar la qualitat de l'Aire Interior (CAI) i obtenir un aire net, sa i lliure de patògens. En concret es tracta del complet catàleg de la seva divisió especialitzada en qualitat de l'aire interior, SODECA IAQ, amb diferents tecnologies aplicades a necessitats específiques. D'aquesta manera es reuneix en un sol document els equips amb la tecnologia més avançada i contrastada amb certificacions de laboratoris independents, resultants d'un treball continuat en inversió i desenvolupament per donar resposta a les necessitats dels sectors més exigents.

El catàleg de SODECA IAQ es pot descarregar gratuïtament des del web de https://sodeca.es i des de la de la divisió SODECA IAQ https://sodecaiaq.com/.


EQUIP D'EXPERTS AMB SOLUCIONS EN CONSTANT DESENVOLUPAMENT I INVESTIGACIÓ

SODECA IAQ compta amb un equip format per experts en innovació i desenvolupament, centrats en aconseguir els equips tecnològicament més avançats i adequats.


LES TECNOLOGIES

Les tecnologies que s'apliquen en les solucions que ofereix SODECA IAQ són:

Filter Solutions: Els purificadors d'aire amb filtre HEPA o F9 de SODECA són ideals per a solucionar problemes de contaminació de partícules sòlides i l'eliminació molecular de contaminants en l'aire a través dels filtres HEPA.

Ionic Technology: Els purificadors d'aire amb tecnologia Ionic, funcionen com transformadors d'ions per generar aire net.

Ultraviolet Light: Els purificadors d'aire amb tecnologia de radiació ultraviolada UVC incorporen una càmera germicida juntament amb unes etapes de filtració. Les càmeres germicides amb llum ultraviolada UVC són apropiades juntament amb altres tecnologies per assegurar que qualsevol patogen que no hagi estat captat per un altre mètode previ com pot ser la filtració, sigui finalment inactivat amb la tecnologia UV.

Photocatalysis: Els purificadors d'aire PCO (Photocatalytic Oxidation), són equips que incorporen una eina germicida que combina la tecnologia ultraviolada UVC i l'oxidació, accelerant la descomposició natural de la matèria orgànica mitjançant la fotocatàlisi, reduint la contaminació per compostos químics, virus, bacteris, fongs i altres microorganismes i alhora també és vàlid per a l'eliminació de gasos i olors.

Electrostatic filter: Els purificadors equipats amb filtres electrostàtics FE, són especialment adequats per a l'eliminació de substàncies contaminants com partícules, greixos, gasos, olors i també bacteris.

Activated Carbon Filters: Els filtres de cartutx de carbó actiu estan dissenyats específicament per al tractament de grans cabals d'aire minimitzant la pèrdua de càrrega. La tecnologia de filtres de carbó actiu és ideal per a l'eliminació de contaminants no desitjats, atrapar olors, gasos i al·lèrgens.

Per a més informació, consulteu https://www.sodecaiaq.com/tecnologias


SERVEI DE SUPORT A COL·LABORADORS

Aquesta divisió especialitzada en qualitat de l'aire interior de SODECA ofereix un servei tècnic de suport per als seus col·laboradors per fer el monitoratge de l'aire com una ajuda tècnica més de les que ja ofereix. Un servei complet d'anàlisi per donar la millor resposta adaptada a les necessitats dels diferents sectors: hospitalari, farmacèutic, educació, esport, residencial, indústria, horeca o comercial.

Per a més informació, consulteu https://www.sodecaiaq.com/analisis


NOVA EINA DE SUPORT: EL SELECTOR RÀPID DE PURIFICADORS

Un nou web app que permet trobar ràpidament el purificador d'aire portàtil més adequat per a la llar o negoci, de manera fàcil i senzilla. Un selector ràpid de purificadors que requereix únicament omplir un simple formulari.

Per a més informació, consulteu https://www.sodecawebapps.com/airpurifierselector


SOLUCIONS CERTIFICADES

Les solucions per a la purificació d'aire interior de SODECA estan certificades pel compliment de la normativa EN 14476 i compten amb certificacions validades per laboratoris externs i organitzacions independents, així com proves de camp seguint mètodes estandarditzats.

https://www.sodecaiaq.com/empresa


DIVISIÓ ESPECIALITZADA EN QUALITAT DE L'AIRE INTERIOR

SODECA IAQ és la nova divisió especialitzada en qualitat de l'aire interior de SODECA que neix amb la voluntat d'oferir solucions per millorar l'aire que respirem en espais interiors.

SODECA IAQ ofereix solucions adaptades a totes les necessitats de desinfecció, neteja i purificació de l'aire de la mà d'un equip conformat per experts en innovació i desenvolupament, centrats en aconseguir els equips tecnològicament més avançats i adequats.

Per visitar la pàgina web https://sodecaiaq.com/
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top