Sodeca presenta un nou web de solucions per a la qualitat de l'aire interior

‎SODECA llança una completa pàgina de la divisió SODECA IAQ especialitzada en millorar la qualitat de l'Aire Interior (CAI).

La importància de respirar aire net ha estat, és i serà una prioritat, a l'escenari postpandemia. És per això pel que aquesta divisió busca oferir solucions adaptades a totes les necessitats de desinfecció, neteja i purificació de l'aire a l'abast de tots els sectors i aplicacions d'una manera intuïtiva i senzilla. SODECA IAQ ofereix a més assessorament i orientació a l'usuari, marcant-se com a principal objectiu oferir la solució més adequada en millorar la qualitat de l'aire interior a través d'un servei complet d'anàlisi per donar la millor resposta adaptada a les necessitats dels diferents sectors. Aquest servei d'anàlisi esdevé una via de suport per a col·laboradors: un servei de monitorització de l'aire interior com una ajuda tècnica més per donar la millor resposta adaptada a les necessitats dels diferents sectors. Un servei complet d'anàlisi i proposta tècnica amb la solució personalitzada amb la millor tecnologia per a la neteja i desinfecció.

Aquesta és una divisió especialitzada en buscar les solucions ideals per millorar la qualitat de l'aire interior en edificis i infraestructures. Aconseguir interiors completament sans per millorar el benestar de les persones, però sense oblidar l'eficiència i sostenibilitat d'aquests.


UNA SOLUCIÓ TÈCNICA ADEQUADA PER A CADA AMBIENT

L'aire que respirem pot ser més saludable si recorrem a la tecnologia més adequada. Avui dia el nostre benestar i salut depèn més que mai de les condicions dels edificis i locals on passem la major part del temps. Obrir les finestres ja no és garantia de salut i molt menys de confort. Garantir que l'aire que respirem està net ens ofereix tranquil·litat. A més, adequar el nostre edifici a les normatives mediambientals i energètiques és una inversió en estalvi i qualitat de vida. SODECA IAQ compta amb un equip format per experts en innovació i desenvolupament, centrats en aconseguir els equips tecnològicament més avançats i adequats.


SERVEI DE SUPORT A COL·LABORADORS

Aquesta divisió especialitzada en qualitat de l'aire interior de SODECA ofereix un servei tècnic de suport per als seus col·laboradors per fer el monitoratge de l'aire com una ajuda tècnica més de les que ja ofereix. Un servei de diagnòstic personalitzat per millorar la qualitat de l'aire en espais tancats, amb l'objectiu final de conèixer els contaminants existents en l'aire, en cada un dels projectes i proposar la millor solució amb la millor tecnologia per a la neteja i desinfecció de l'aire . Una monitorització a temps real mitjançant un dispositiu amb connectivitat Wi-Fi i tecnologia IOT per al seguiment de dades en el núvol des de qualsevol dispositiu. Un cop analitzades totes les dades obtingudes durant la monitorització es presentarà una proposta tècnica amb la millor solució i recomanacions.
SODECA IAQ ofereix un servei complet d'anàlisi per donar la millor resposta adaptada a les necessitats dels diferents sectors: hospitalari, farmacèutic, educació, esport, residencial, indústria, horeca o comercial.


NOVA EINA DE SUPORT
 
Aquesta divisió especialitzada en qualitat de l'aire interior compta a més a la seva pàgina web amb el suport del selector ràpid de purificadors. Un nou web app que permet trobar ràpidament el purificador d'aire portàtil més adequat per a la llar o negoci, de manera fàcil i senzilla. Simplement omplint un formulari, s'analitzen els resultats i s'obté una proposta de productes. Un selector ràpid de purificadors que requereix únicament omplir un simple formulari.
SOLUCIONS CERTIFICADES

Les solucions per a la purificació d'aire interior de SODECA estan certificades pel compliment de la normativa EN 14476 i compten amb certificacions validades per laboratoris externs i organitzacions independents, així com proves de camp seguint mètodes estandarditzats. Entre elles destaca el recent certificat que confirma el 100% d'efectivitat davant del Mengovirus, microorganisme que pertany a la mateixa família que la SARS-CoV-2, causant de la malaltia COVID-19. Aquest estudi certifica que, a partir de 10 minuts s'elimina aquest virus, així com fins al 100% de bacteris i fongs (segons model d'equip i grandària).


DIVISIÓ ESPECIALITZADA EN QUALITAT DE L'AIRE INTERIOR

SODECA IAQ és la nova divisió especialitzada en qualitat de l'aire interior de SODECA que neix amb la voluntat d'oferir solucions per millorar l'aire que respirem en espais interiors. Una bona qualitat de l'aire interior, CAI (Indoor Air Quality, IAQ) és en l'actualitat no solament una necessitat per gaudir de benestar, confort, és també imprescindible per protegir la nostra salut de patògens existents en l'ambient i que utilitzen l'aire com a mitjà conductor de virus, bacteris i altres components nocius per a la salut. La renovació, purificació de l'aire és a hores d'ara una necessitat vital per respirar aire lliure d'elements que perjudiquen el nostre benestar i qualitat de vida.
SODECA IAQ es marca com a principal objectiu oferir la solució més adequada en millorar la qualitat de l'aire interior. Destaca per oferir un servei complet d'anàlisi per donar la millor resposta adaptada a les necessitats dels diferents sectors: hospitalari, farmacèutic, educació, esport, residencial, indústria, horeca o comercial.

Aquesta és una divisió especialitzada en buscar les solucions ideals per millorar la qualitat de l'aire interior en edificis i infraestructures. Aconseguir interiors completament sans per millorar el benestar de les persones, però sense oblidar l'eficiència i sostenibilitat d'aquests.

SODECA IAQ ofereix solucions adaptades a totes les necessitats de desinfecció, neteja i purificació de l'aire de la mà d'un equip conformat per experts en innovació i desenvolupament, centrats en aconseguir els equips tecnològicament més avançats i adequats.


Link per visitar la nova pàgina web https://sodecaiaq.com/
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top