ECOCOMPUTER S.L.

contacte directe: Rafael Sierra
sales@ecocomputer.com
Digitalització de deixalleries i punts verds
Tecnologia recollida porta a porta
Programari programes de compostatge
Aplicació ciutadana
Plataforma d'integració de dades de residus

PRODUCTES I SERVEIS

SECTOR RESIDUS ACTAIS® WASTE


Ecocomputer té Programari per a la gestió de residus:

• Software per a la gestió de Punts nets, deixalleries, garbigunes i punts verds.
• Software per a la gestió d'Ecoparcs i Estacions de transferència.
• Software per a la gestió del Recollida Porta a Porta.
• Software per a la gestió de Campanyes de compostatge.
• Software per a la gestió de Polítiques de bonificació ciutadana.


ACTAIS® Waste és un programari per a la gestió intel·ligent del flux de residus en punts nets, ecoparcs i deixalleries, així com en altres instal·lacions d'emmagatzematge i tractament de residus, i en processos de recollida porta a porta.

El nostre sistema permet a l'administració local: determinar l'ús real que es fa de les instal·lacions o dels fluxos de recollida; complir d'una manera més clara amb la normativa RAEE; disposar d'una traçabilitat d'entrades i sortides, amb estadístiques avançades per a la gestió; establir una eina de comunicació ciutadana propera i eficaç.

Actualment el sistema ACTAIS® Waste és utilitzat per a la gestió de més de 110 instal·lacions a nivell nacional.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

CATALUNYA
Ecocomputer està implantant el seu programari ACTAIS Waste per a la gestió de les deixalleries gestionades per l'Ajuntament de Tarragona, i les gestionades pel Consorci del Vallès Oriental.

BIZKAIA
Els 23 garbigunes que gestiona Garbiker es gestionen mitjançant l'aplicació ACTAIS Waste de Ecocomputer. S'ha realitzat un projecte pilot de recollida de residus en polígons Industrials de la comarca Nerbioi-Ibaizabal. S'ha utilitzat ACTAIS Waste com a eina informàtica per a la gestió del projecte, i la gestió de la traçabilitat de residus.

VALÈNCIA
La xarxa d'ecoparcs dels Consorcis COR-V5 i CRiV-V4 es gestionen amb ACTAIS® Waste (tant ecoparcs fixos com Ecomòbils). El sistema permet el control d'accés a les instal·lacions, la traçabilitat de residus, i la gestió de les polítiques de bonificació implantades pels Consorcis. A més, s'ha implementat una extensió del sistema en el consorci COR-V5 per a la gestió de les campanyes de compostatge domèstic i comunitari.

SARAGOSSA
L'Ajuntament d'Utebo ha digitalitzat el control d'accés i la gestió de la deixalleria municipal amb el sistema ACTAIS® Waste

GIJÓN
El 2014, EMULSA va apostar pel sistema ACTAIS® Waste per al control d'accés i la gestió de residus a les deixalleries municipals.

Consorci de Residus V5 COR Comunitat Valenciana

Autoritat Portuaria d'Avilés

Ajuntament de Utebo

VIDEOS RELACIONATS

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top