INSTITUT DE TECNOLOGIA DE LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA (ITeC)

contacte directe: Joan Miquel Rivera
comercial@itec.cat
INSTITUT DE TECNOLOGIA DE LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA (ITeC) Bbdd BEDEC
INSTITUT DE TECNOLOGIA DE LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA (ITeC) Software de Gestió Projectes Construcció (TCQ/TCQi)
INSTITUT DE TECNOLOGIA DE LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA (ITeC) Formació i Lean Construction
INSTITUT DE TECNOLOGIA DE LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA (ITeC) Certificacions i Estudis Mercat Construcció
INSTITUT DE TECNOLOGIA DE LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA (ITeC) Sostenibilitat Projectes Construcció i Obres

PRODUCTES I SERVEIS

A ITeC, ens especialitzem en oferir una àmplia gamma de serveis tecnològics innovadors per al sector de la construcció. Des de la gestió de bases de dades BEDEC fins a la provisió de tota la informació necessària per al cicle de vida complet dels projectes (disseny, construcció, explotació i fi de vida), ens comprometem a proporcionar solucions integrals que impulsin l'eficiència i la productivitat en cada etapa del procés.

•    Software de Gestió de Projectes de Construcció (TCQ/TCQi): Les nostres aplicacions informàtiques permeten elaborar, valorar, planificar, controlar i gestionar projectes, obres i manteniment de manera eficient i precisa.

•    Formació Sector Construcció: Oferim cursos especialitzats sobre temàtiques, metodologies i conceptes rellevants per al sector de la construcció, així com sobre les nostres pròpies eines, garantint una formació completa i actualitzada.

•    Sostenibilitat en Projectes de Construcció i Obres: Proporcionem solucions i estratègies innovadores per incorporar criteris d'economia circular en projectes i obres, reduint així el seu impacte ambiental i fomentant pràctiques sostenibles.

•    Transformació Digital: Donem suport a empreses i entitats en el seu procés de transformació digital, proporcionant les eines i el suport necessaris per adaptar-se als desafiaments de l'entorn digital actual.

•    Biblioteca d'Objectes BIM: Posem a la teva disposició una àmplia varietat d'objectes BIM genèrics i de fabricants de productes en format eCOB®, així com objectes de fabricants en altres formats, per facilitar la planificació i execució de projectes de construcció.

•    Certificació i Avaluació: T'assistim en el procés de certificació i avaluació de productes i solucions constructives, garantint el seu compliment amb els estàndards i requisits necessaris per a la seva comercialització.

•    Lean Construction Barcelona: Promovem i difonem els principis del pensament Lean (IPD i LPS) en el sector de la construcció, oferint activitats i recursos que fomenten la millora contínua i l'eficiència en els processos.

•    Investigació, Desenvolupament i Innovació (I+D+i): Facilitem la informació i el suport necessaris per participar en projectes de recerca i desenvolupament a nivell nacional i internacional, impulsant la innovació i l'avanç tecnològic en el sector.

•    EOTA Report: El nostre repositori d'informació rellevant proporciona accés als últims avanços en productes de construcció innovadors i al Reglament de Productes de Construcció, mantenint-te informat i actualitzat sobre les últimes tendències i regulacions.

•    Blockchain Euroconstruct: Integrem tecnologies de punta com Blockchain per millorar l'eficiència, la transparència i la seguretat en els processos relacionats amb la construcción

P+SAC

Els nostres productes i serveis són una aposta clara per a la sostenibilitat i el compliment de normatives ambientals i segells de qualitat reconeguts. En aquest sentit, oferim el TCQi GMA i el BEDEC Sostenibilitat, que són eines essencials per garantir el compliment de les normatives i per a la gestió ambiental eficient dels projectes.

TCQi GMA Aquest producte compleix amb les normatives ambientals i garanteix una gestió eficient dels recursos naturals, ajudant les organitzacions a complir amb els estàndards mediambientals vigents.
BEDEC SOS Aquesta eina proporciona solucions per a una gestió sostenible dels recursos, ajudant les organitzacions a complir amb les normatives ambientals i obtenir certificacions de qualitat reconegudes en el sector.

A més, reconeixent la importància de la formació en aquest àmbit, també proporcionem cursos de formació especialitzats en serveis ambientals. Aquests cursos inclouen temàtiques com Breeam, Well, Levels, entre d'altres, per tal de proporcionar als nostres clients les capacitats i coneixements necessaris per a una implementació efectiva de pràctiques sostenibles i el compliment de les més altes normatives de qualitat ambiental.
Amb aquest enfocament integral, estem compromesos a proporcionar solucions ambientalment correctes i sostenibles per al vostre projecte o empresa, assegurant alhora la màxima qualitat i eficàcia en els nostres productes i serveis.


 

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Modernització Sostenible de la Gestió d'Infraestructures Viàries:
Un Èxit del MITMA i la Fundació ITeC

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible (MITMA) està liderant un projecte exitós en col·laboració amb la Fundació ITeC per modernitzar la gestió de la Direcció General de Carreteres (DGC). Amb una inversió de 1,63 milions d'euros, s'ha digitalitzat i actualitzat la Base de Preus de Carreteres, incorporant dades ambientals i adoptant la metodologia BIM. Aquesta iniciativa ha millorat l'eficiència en la gestió de projectes i promogut la sostenibilitat en la infraestructura viària del país

Veure més casos d'èxit 

Avaluació Solució constructiva murs de càrrega

Hardwood for the Home, sistema constructiu de fusta

Càlcul petjada de carboni sector forestal

RENplusHOMES: habitatges d'energia positiva
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top